TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nunta visurilor tale 978-606-8527-97-0
Nunta visurilor tale
Vezi
galerie

Nunta visurilor tale

de Rátkai Tímea

44 84 lei
-5% de la 47,2 lei
În stoc
  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 29.09.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
Adaugă la wishlist

Descriere produs

Descoperă cartea Nunta visurilor tale de Rátkai Tímea apărută la editura Casa

Nunta reprezintă un eveniment care, cu siguranţă, va rămâne în amintirea mirilor şi a apropiaţilor lor pentru toată viaţa. Experienţa vastă în organizarea completă a unui număr impresionant de nunţi, acumulată de autoare, se materializează în această carte de excepţie dedicată nunţii, cu tot ce implică ea. 
Pas cu pas, viitorii miri sunt introduşi şi însoţiţi în toate etapele ce preced acest eveniment major din viaţa lor, nunta propriu-zisă şi perioada de după nuntă. 
Astfel, protagoniştii nunţii care se apropie sunt îndrumaţi asupra alegerii şi achiziţionării verighetelor, a pregătirii şi depunerii actelor de căsătorie, a stabilirii localului în care se va desfăşura nunta, a numărului de invitaţi, a muzicii, ornamentelor şi a meniului pentru masa festivă. Desigur, alegerea optimă a rochiei de mireasă şi a accesoriilor, a ţinutelor domnişoarelor de onoare, sunt adevărate puncte fierbinţi pe care autoarea le tratează în detaliu. 
Nu sunt uitate obiceiurile tradiţionale de nuntă, cum sunt furtul miresei , dansul miresei , aruncarea cu boabe de orez asupra mirilor, pentru a le aduce noroc şi belşug, iar după nuntă autoarea se opreşte asupra alegerii călătoriei de care urmează să se bucure proaspătul cuplu în luna de miere. 
Această adevărată carte a nunţii constituie un ghid cât se poate de util pentru cei ce urmează să-şi unească destinele, ei urmând să descopere în paginile sale surse sigure de inspiraţie în organizarea acestui eveniment de neuitat din viaţa lor. 

extinde

Detalii produs

Autor: Rátkai Tímea

Data apariției: decembrie 2015

ISBN: 978-606-8527-97-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Dimensiuni: 22x22 cm

Editura: Casa

Pagini: 192

Limba: Română

Hârtie: Lux

Toate categoriile:
Cărţile tale cadou
Carte non-ficțiune >> Artă, arhitectură și design
Carte non-ficțiune >> Hobby și carte practică >> Modă și design
Speciale >> Nonfiction
Speciale >> Catalog Cartepedia
Cuvinte cheie:
nuntă, miri, organizare, pregătiri, local, invitaţi, ornamente, meniu, masa festivă, rochiei de mireasă, accesorii, obiceiurile tradiţionale

Opinia cititorilor