TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cel mai sănătos om din lume PH-AJJ-CMSODL-14-N-001
Cel mai sănătos om din lume
Vezi
galerie

Cel mai sănătos om din lume

de A.J. Jacobs

Titlu apărut în colecția Experiment la Philobia

Id: #239801

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ajuns la spital cu pneumonie, presat de avertismentele soţiei, care i-a spus că nu vrea să rămână văduvă la 45 de ani, şi ruşinat de corpul său comparat cu „un piton care a înghiţit o capră“, A.J. Jacobs decide să-şi schimbe obiceiurile şi să devină un om sănătos. Nu-și propune doar să slăbească, să termine un triatlon sau să-i scadă colesterolul. Ambiţia sa este mult mai mare: sănătate maximă din cap până în picioare.

Timp de doi ani, consultă o armată de experţi – de la specialişti în probleme de somn la sexologi, de la nutriţionişti la dermatologi. Încearcă zeci de activităţi fizice: exerciţii în timpul plimbărilor, fitness pentru degete sau lucratul la birou alergând pe bandă. Ţine o grămadă de regimuri alimentare: cel bazat pe hrană crudă, vegan, diete bogate în proteine, cel care impune restricţii calorice, mestecatul sârguincios şi altele. Îşi cumpără gadget-uri, storcător de fructe şi căşti pentru urechi. Se masează şi se ciupeşte. Numără, cântăreşte şi măsoară.

Povestea transformării sale nu este doar genială şi distractivă, ci, probabil, şi cea mai sănătoasă carte scrisă vreodată. Vei râde cu lacrimi, iar râsul îţi va elibera endorfine în sânge. Îţi va modifica funcţionarea creierului, întipărindu-ţi în minte obiceiuri mai sănătoase de igienă şi dietă. Te va emoţiona şi te va determina să faci mişcare.

O ocazie de a medita asupra numeroaselor mistere ale corpului şi asupra obiectivului suprem: o viaţă sănătoasă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: A.J. Jacobs

Data apariției: decembrie 2014

ISBN: 978-606-8560-32-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 454

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Philobia

Teme: Dumnezeu