TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Umorul oamenilor celebri UN-ADL-UMOROC-11-N-001
Umorul oamenilor celebri
Vezi
galerie

Umorul oamenilor celebri

Id: #237782

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un zbenghi de inteligenta transpare din antologia de anecdote pe care ne-o propune Adriana Lazarescu, intr-o selectie si prelucrare ce-i apartin.

Lucrarea are nu numai darul sa deconecteze, pentru ca vorbele de duh, spontanele linii piezise ale dialogurilor transeaza mai totdeauna marile si micile intamplari ale vietii in favoarea omului de spirit. Umorul, zice autoarea, este un remediu salutar in momentele in care individul nu participa activ la viata. Mai toti oamenii de geniu, ne reaminteste Adriana Lazarescu in cuvantul introductiv, din pricina inaltelor preocupari, au avut slabiciunea de a fi distrati in viata zilnica, comportarea lor, in familie sau in societate, s-a abatut neindoios de la regulile generale, starnind, nu de putine ori, rasul celor din jur, nu zeflemitor, ci binevoitor, nu malitios, ci inocent. 

De fapt, aceste zbenghiuri de inteligenta ale Umorul oamenilor celebri dau piper intamplarilor daruind savoare lecturii, diversitatea lor capatand unitate. Unitatea jocurilor de artificii care coloreaza cerul recreatiilor lumii cand titanii care au vegheat peste adanci focuri isi dezmortesc oasele si zambesc cu ingaduinta catre muritori. Antologia Adrianei Lazarescu este un frumos zbenghi de inteligenta pe strapontina unei incruntate biblioteci.

extinde
 

Detalii produs

Coordonator: Adriana Lăzărescu

Data apariției: 2011

ISBN: 978-606-591-127-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 310

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Universitară

Teme: umor