Descriere produs
Cartea prezintă, pas cu pas, producerea în propria bucătărie a alimentelor care au ca materie primă laptele. Scopul celor două autoare, ele însele bucătărese încercate, este de a-i învăţa pe oameni „să simtă adevăratul gust al alimentelor” pe care, datorită creşterii numărului de produse gata preparate cu gust identic, se pare că l-au uitat.
Cititorii sunt îndemnaţi ca pe baza reţetelor prezentate să prepare fără aditivii atât de dăunători sănătăţii, produse delicioase pe bază de lapte.
Într-un capitol separat, sunt prezentate componentele laptelui, precum şi diferitele tipuri de lapte existente în comerţ. În altul aflăm care sunt ustensilele necesare producerii delicateselor din lapte: brânză, lapte bătut, diferite tipuri de iaurt, chefir etc. Reţetele sunt explicite, conţinând şi valoarea nutritivă pentru 100g de produs finit.
Bogat ilustrată, cu un index alfabetic al reţetelor, cartea Produse din lapte preparate în bucătărie vă invită să preparaţi singuri specialităţi culinare având un ingredient principal la îndemâna oricui, laptele.
Vinul. De la strugure în pahar (2015) ,
600 de sfaturi pentru vânători (2016) ,
Nucile şi sănătatea (2016) ,
Astronomie pentru începători (2022) ,
Detalii produs
Titlu original: Kreatives aus Milch & Co selbst herstellen
ISBN: 978-963-278-559-2
Copertă: Paperback brosat
Număr pagini: 108
Limbă: Română
Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4
Hârtie: 80g/m
Editura: Cser