TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Produse din lapte preparate în bucătărie CS-EML-PDLPNB-19-N-001
Produse din lapte preparate în bucătărie
Vezi
galerie

Produse din lapte preparate în bucătărie

de Eva Schiefer, Eva Maria Lipp

Id: #316964

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea prezintă, pas cu pas, producerea în propria bucătărie a alimentelor care au ca materie primă laptele. Scopul celor două autoare, ele însele bucătărese încercate, este de a-i învăţa pe oameni „să simtă adevăratul gust al alimentelor” pe care, datorită creşterii numărului de produse gata preparate cu gust identic, se pare că l-au uitat.

Cititorii sunt îndemnaţi ca pe baza reţetelor prezentate să prepare fără aditivii atât de dăunători sănătăţii, produse delicioase pe bază de lapte.

Într-un capitol separat, sunt prezentate componentele laptelui, precum şi diferitele tipuri de lapte existente în comerţ. În altul aflăm care sunt ustensilele necesare producerii delicateselor din lapte: brânză, lapte bătut, diferite tipuri de iaurt, chefir etc. Reţetele sunt explicite, conţinând şi valoarea nutritivă pentru 100g de produs finit.

Bogat ilustrată, cu un index alfabetic al reţetelor, cartea Produse din lapte preparate în bucătărie vă invită să preparaţi singuri specialităţi culinare având un ingredient principal la îndemâna oricui, laptele.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Eva Schiefer, Eva Maria Lipp

Traducător: Simona Weiss

Data apariției: 2019

Titlu original: Kreatives aus Milch & Co selbst herstellen

ISBN: 978-963-278-559-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 108

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Cser