Descriere produs
Sub titlul "Sosuri, dressinguri și condimente", Mara Books ți-a pregătit o colecție gastronomică de excepție care își propune să te ajute să dai rafinament și savoare mâncărurilor tale. Cartea scrisă de Maria Cristea Șoimu îți prezintă modalitățile de preparare a numeroase sosuri provenite din diverse părți ale lumii sau caracteristice bucătăriei românești dar, în același timp, te ajută și să cunoști mai bine condimentele folosite pentru aromatizarea preparatelor culinare.
Cartea îți oferă și câte o scurtă carcterizare a plantei din care provine fiecare condiment. Pentru a crea o mai bună imagine asupra ariei culinare în care este utilizat condimentul, autoarea a adăugat și rețete de mâncăruri în care este prezentă aroma respectivă.
Alte titluri pentru MariaCristea Şoimu (autor):
Rețete de post și sărbători creștine (2022) ,
Bucatăria iernii (2018) ,
Meniuri de primăvară (2018) ,
Marea carte de bucate românești (2019) ,
Rețete de post și sărbători creștine (2020) ,
Cartea de bucate pentru copii. Rețete pentru mămici și bunici (2020) ,
Crăciunul cu tradiții, colinde și bucate alese (2022) ,
Bucătăria românească la masa Europei (2023) ,
Dulceață, gem și marmeladă (2019) ,
Rețete de post și sărbători creștine (2022) ,
Bucatăria iernii (2018) ,
Meniuri de primăvară (2018) ,
Marea carte de bucate românești (2019) ,
Rețete de post și sărbători creștine (2020) ,
Cartea de bucate pentru copii. Rețete pentru mămici și bunici (2020) ,
Crăciunul cu tradiții, colinde și bucate alese (2022) ,
Bucătăria românească la masa Europei (2023) ,
Dulceață, gem și marmeladă (2019) ,
extinde
Detalii produs
Autor: Maria Cristea Şoimu
Data apariției: mai 2016
ISBN: 978-606-94071-3-4
Copertă: Paperback brosat
Număr pagini: 240
Limbă: Română
Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4
Hârtie: 80g/m
Editura: Mara Books