Descriere produs
În mod concret cartea aceasta este o noutate pentru literatura gastronomică. Cuprinde 450 de rețete, cele mai multe scrise cu culoarea verde a primăverii. Rețetele sunt împărțite pe evenimente: meniuri (câte 3 rețete pentru un meniu) pentru fiecare zi; meniuri de post, bazate pe legume și zarzavaturi de primăvară; meniuri festive pentru zilele de Paști; meniuri pentru ovo-lacto-vegetarieni; meniuri de regim pentru afecțiuni ale ficatului și rinichilor.
Rețete de post și sărbători creștine (2022) ,
Bucatăria iernii (2018) ,
Marea carte de bucate românești (2019) ,
Rețete de post și sărbători creștine (2020) ,
Cartea de bucate pentru copii. Rețete pentru mămici și bunici (2020) ,
Crăciunul cu tradiții, colinde și bucate alese (2022) ,
Bucătăria românească la masa Europei (2023) ,
Sosuri, dressinguri și condimente (2016) ,
Dulceață, gem și marmeladă (2019) ,
Detalii produs
Autor: Maria Cristea Şoimu
ISBN: 978-973-808-039-3
Copertă: Paperback brosat
Număr pagini: 192
Limbă: Română
Dimensiuni: 16x23 cm
Hârtie: 80g/m
Editura: Ametist 92