TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Aperitive şi gustări MP-ACB-APERIG-17-N-001
Aperitive şi gustări
Vezi
galerie

Aperitive şi gustări

de Academia Barilla

Id: #249996

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.

 

În zilele noastre, ca răspuns la nevoile nutritive în schimbare şi la noul ritm al vieţii, masa italiană este mai simplificată. Antreul rămâne felul de mâncare servit odată cu băutura de aperitiv, o modă bine încetăţenită în Italia de mulţi ani. Nu este de mirare faptul că aperitivul  – sub forma unor mici gustări delicioase, numeroase şi variate, acompaniate de un pahar de vin alb de calitate sau vermut ori de o băutură nealcoolică, un suc de fructe, de exemplu – s-a dovedit a fi adevărata vedetă a acestor adunări.

 

Fiecare dintre cele 40 de reţete selectate de Academia Barilla constituie un preludiu extraordinar la o masă excelentă. Dar chiar şi atunci când micile delicatese nu sunt preludiul unei cine, ele pot fi perfecte ca acompaniament la acea plăcere atât de tipic italiană, de a petrece timpul cu prietenii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Academia Barilla

Data apariției: septembrie 2017

ISBN: 978-606-910-046-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 96

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x15,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press