TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
800 de rețete secrete pentru sănătate 978-606-854-521-9
800 de rețete secrete pentru sănătate

800 de rețete secrete pentru sănătate

de Robert Thierry

Titlu apărut în colecția SelfHealing la Prestige

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Foarte ușor de folosit grație clasificării alfabetice a afecțiunilor și maladiilor și lipsită de orice vorbărie inutilă, această carte, sută la sută practică, este o esența a celor mai eficiente secrete de sănătate. Împrumutate din diferite culturi din lumea întreagă, aceste remedii tradiționale au fost experimentate zilnic vreme de mai multe decenii, dar laboratoarele le ignoră sau le ascund din cauza lipsei de interes economic.
Acest ghid este destinat celor care sunt gata să renunțe la vechile prejudecăți și doresc să evite folosirea medicamentelor chimice (însoțite de efectele lor secundare). În cazul unor afecțiuni benigne, ar fi salutar, de exemplu: pentru tratarea unei gripe sau a unei otite folosire potrivită a căldurii, pentru alinarea suferințelor insolației în câteva minute într-un mod uimitor, un produs de uz curent, pentru stoparea unei diarei, sucul unui fruct potrivit, pentru tratarea unei angine în câteva ore, stimularea pur și simplu o unei zonă anume a brațului, pentru evitarea îmbătării, folosirea unui produs prezent în toate bucătăriile, pentru calmarea unui acces de hipertensiune arterială, aplicarea de cuburi de gheață pe locul potrivit etc.
Iată așadar 800 de metode simple, dintre care unele complet inedite, pentru a rezolva cu o eficacitatea redutabilă cele mai multe dintre problemele de sănătate ale vieții de zi cu zi. Și asta, aproape gratuit!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert Thierry

Ilustrator: Andrei Gamarț

Traducător: Nicolae Constantinescu

Data apariției: 2016

ISBN: 978-606-854-521-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 184

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Prestige

Pagini: 184

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 
Toate categoriile:
Carte non-ficțiune >> Gastronomie și diete >> Diete şi nutriţie
Carte non-ficțiune >> Gastronomie și diete >> Rețete
Speciale >> Nonfiction
 
Cuvinte cheie:
metode, remedii, afecțiuni, tratamente
 

Loc în topurile Cartepedia