TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Adio, zahăr! PU-MOC-ADIO0Z-20-N-001
Adio, zahăr!
Vezi
galerie

Adio, zahăr!

de Molly Carmel

Id: #314728

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea este o mărturie personală a autoarei, dependentă mulți ani de zahăr, care oferă instrumente celor care doresc și trebuie să renunţe la zahăr și la făină. Este povestea unei femei care a pornit de la 150 de kilograme si cu ajutorul unei echipe de specialiști, a reușit să scape de această dependență alimentară. În prezent, la clinica ei „The Beacon” din Manhattan, New York, ajută oamenii să scape de dependența de zahăr și de făină.

Cartea este structurata în 4 părți, toate strâns legate una de cealaltă și este completată de ANEXE cu rețete, bibliografie și index:

Partea I: INTERVENŢIA

Partea a II-a: PLANUL: ELIBERARE, NU PRIVARE

Partea a III-a: DESPĂRŢIREA TA

Partea a IV-a: VEI TRĂI FERICIT DE ACUM ÎNAINTE

Molly Carmel își propune cu această carte să îi ajute pe toți cei care duc o luptă zilnică cu zahărul. Considerat cel mai mare dușman al stilului de viața sănătos, zahărul este omniprezent în viața noastră.

“Această carte va reuși să te elibereze. În toate modurile posibile – astfel încât să pierzi din greutatea acumulată după mâncatul excesiv într-o zi, o săptămână, un an, să adaugi energie vieții tale, să îți îmbunătățești sănătatea, să te conectezi la niveluri mai profunde cu cei din jurul tău și să îți asumi riscuri mai mari. Vreau să cresc intensitatea lumii din tine. Și aceasta este doar lista scurtă. Te așteaptă libertatea în toate domeniile vieții – sunt aici să te ajut.”- Molly Carmel

extinde
 

Detalii produs

Autor: Molly Carmel

Traducător: Alexandru Macovescu

Prefaţator: Anca Bejan

Data apariției: august 2020

Titlu original: Breaking up with sugar

ISBN: 978-606-949-833-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Publisol

 

Opinii editoriale

“Experienţa personală de reeducare alimentară mă face să cred că nimeni nu poate rămâne complet nemișcat la aflarea mărturiei lui Molly și la înţelegerea argumentelor aduse de aceasta. Și aceeași experienţă îmi spune că informaţia lucrează în noi. Poate nu ești astăzi capabil să renunţi complet la zahăr, poate nici mâine nu ești, dar poimâine e mai probabil că vei face acest pas dacă ai pregătirea oferită de o astfel de lectură. „Adio, zahăr!” este o treaptă importantă de urcat pe acest drum. Până și autoarea tot așa a început. A vorbit deschis și cât mai des despre acest subiect și despre promisiunea pe care și-a făcut-o și a făcut toate aceste declaraţii publice tocmai pentru a se autoresponsabiliza și automotiva.”

Anca Bejan