Marea carte de bucate românești
de Maria Cristea Şoimu
Titlu apărut în colecția Universul gastronomic la Paralela 45
Descriere produs
1000+ rețete tradiționale & moderne
Aperitive, salate și garnituri; Sosuri; Sufleuri și budinci; Pâine și preparate din făinoase; Preparate din griș, mălai și orez; Borșuri, ciorbe și supe; Preparate din legume; Preparate din carne de porc; Rasoluri; Preparate din carne de vită; Preparate din carne de ovine; Preparate din carne tocată; Preparate din carne de pasăre; Preparate din pește și moluște; Rețete bătrânești; Dulciuri și prăjituri de casă; Creme, torture, înghețate; Conserve din fructe și legume; Prânzul de post; Masa de Florii; Masa de Paște; Masa tradițională de Crăciun.
Rețete de post și sărbători creștine (2022) ,
Bucatăria iernii (2018) ,
Meniuri de primăvară (2018) ,
Rețete de post și sărbători creștine (2020) ,
Cartea de bucate pentru copii. Rețete pentru mămici și bunici (2020) ,
Crăciunul cu tradiții, colinde și bucate alese (2022) ,
Bucătăria românească la masa Europei (2023) ,
Sosuri, dressinguri și condimente (2016) ,
Dulceață, gem și marmeladă (2019) ,
Detalii produs
Autor: Maria Cristea Şoimu
ISBN: 978-973-473-803-8
Copertă: Paperback brosat
Număr pagini: 560
Limbă: Română
Dimensiuni: 20x25 cm
Hârtie: 80g/m
Editura: Paralela 45
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Rețete
Speciale >> Cărți literalmente cu greutate