TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dieta fără gluten 978-606-8420-06-6
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Dieta fără gluten

William Davis
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Vindecă
În cartea sa, Dieta fără gluten, Davis prezintă adevărul legat de grâul modern şi de rolul istoric al acestuia în...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8420-06-6
EAN-16: 9786068420066
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Dieta fără gluten
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Dieta fără gluten de William Davis apărută la editura Adevăr divin

În cartea sa, Dieta fără gluten, Davis prezintă adevărul legat de grâul modern şi de rolul istoric al acestuia în dieta oamenilor. Departe de a mai semăna cu grâul folosit de strămoşii noştri în dieta lor, grâul modern a fost modificat genetic pentru a permite obţinerea unor producţii foarte mari la hectar cu costuri reduse. În consecinţă, această cereală cândva benefică a fost transformată într-un ingredient alimentar omniprezent, dar nociv, care determină o creştere mai accentuată a glicemiei din sânge decât zahărul de bucătărie consumat gol şi care generează o dependenţă ce declanşează un cerc vicios al foamei, alimentaţiei excesive şi oboselii. Dr. Davis explică conexiunea acestui grâu modern cu creşterea în greutate şi cu acumularea de grăsime în cele mai nepotrivite locuri din corp, provocând efecte dintre cele mai nocive asupra stării de sănătate, cum ar fi diabetul, boala cardiacă, dezechilibre neurologice precum boala celiacă, artrita reumatoidă şi demenţa. În sfârşit, dr. Davis prezintă argumente extrem de convingătoare în favoarea eliminării complete a grâului din alimentaţie, inclusiv strategii care pot facilita această tranziţie, făcând-o să devină permanentă.

Dieta fără gluten explică de ce eliminarea grâului din alimentaţie – inclusiv a grâului integral, considerat extrem de sănătos de către foarte mulţi oameni – este cheia unei pierderi permanente în greutate, dar şi a vindecării parţiale sau totale de o întreagă gamă de boli şi afecţiuni ale sistemului digestiv şi nu numai.

După decenii de studii clinice în timpul cărora a observat obţinerea unor rezultate extraordinare de către miile de pacienţi cărora le-a recomandat să elimine grâul din alimentaţia lor, dr. William Davis a scris această carte extrem de convingătoare, argumentând în favoarea renunţării definitive la acest aliment practic omniprezent în zilele noastre. Dieta fără grâu şi fără gluten este asociată cu beneficii semnificative pentru starea de sănătate, printre care se numără:

  • Scăderea în greutate cu 10, 15 şi chiar 25 de kilograme încă din primele luni
  • Alinarea multor simptome metabolice şi vindecarea parţială sau totală a diabetului de tip 2
  • Vindecarea leziunilor intestinale, cum ar fi colita ulceroasă şi boala celiacă
  • Îmbunătăţirea indicatorilor referitori la colesterol şi la particulele LDL
  • Îmbunătăţirea densităţii osoase şi inversarea osteopeniei
  • Vindecarea multor afecţiuni ale pielii, de la psoriazis la ulceraţiile orale şi căderea părului

Uşor de citit, provocatoare din punct de vedere intelectual şi extrem de argumentată ştiinţific, cartea Dieta fără gluten oferă o perspectivă inedită şi extrem de importantă referitoare la cele mai critice probleme de sănătate ale zilelor noastre.


Autor: William Davis
Traducător: Cristian Hanu
Data apariției: iunie 2013
Editura: Adevăr divin
Titlu original: Wheat Belly: Lose the Wheat, Lose the Weight, and Find Your Path Back to Health
Pagini: 298
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
dieta, gluten, grau modificat genetic, alimentatie sanatoasa
William Davis - Autor
Dr. William Davis este un cardiolog preventiv a cărui perspectivă unică asupra dietei fără grâu îi permite să îşi ajute pacienţii inclusiv să se vindece, nu doar să prevină boala cardiacă. Este director medical al programului online de prevenire a bolii cardiace Track Your Plaque şi scrie frecvent articole pentru diferite publicaţii medicale naţionale sau pentru diferite site-uri legate de sănătate. Locuieşte cu soţia şi...
AFLĂ MAI MULTE
Vezi toate produsele
Opinia cititorilor