TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mănâncă "murdar" ca să fii sănătos. 5 pași către imunizarea naturală LI-JOA-MMCSFS-17-N-001
Mănâncă "murdar" ca să fii sănătos. 5 pași către imunizarea naturală
Vezi
galerie

Mănâncă "murdar" ca să fii sănătos. 5 pași către imunizarea naturală

de Josh Axe

Titlu apărut în colecția Citeşte sănătos la Lifestyle

Id: #248260

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Progresele“ moderne care ne-au invadat stilul de viață și obiceiurile alimentare își au prețul lor: sănătatea noastră. De la pesticidele din sol la refrigerarea și pasteurizarea alimentelor la abuzul de antibiotice și obsesia pentru produsele de curățenie, dorința noastră de a fi mereu curați și în siguranță ne expune, în realitate, riscului dezvoltării diverselor afecțiuni cronice. 

Faptul că ne-am concentrat tot mai mult pe eliminarea microbilor a avut un efect devastator asupra organismului uman și, în special, a sistemului digestiv. Lipsa nutrienților, alimentația bogată în cantități toxice de alimente procesate și pline de substanțe chimice, stresul și utilizarea în exces a produselor antimicrobiene au creat fisuri microscopice în pereții intestinali, care au cauzat o inflamație generalizată și au scăzut imunitatea, simptome asociate cu o boală denumită „sindromul intestinului permeabil“.

În Mănâncă „murdar”, Dr. Josh Axe explică efectele generalizate și cauzele ascunse ale acestui sindrom, o boală considerată a fi punctul de plecare pentru numeroase afecțiuni, printre care: alergii, astm, sensibilități alimentare, diabet, tulburări digestive, artrită, disfuncții tiroidiene și chiar boli greu de tratat, precum oboseala cronică și autismul. 

Dr. Axe arată că soluția pentru aceste probleme de sănătate este foarte simplă: nu trebuie decât să folosim mai mult „pământ“. El oferă sugestii concrete care să ne ajute să ne „murdărim“ puțin: să renunțăm la săpunurile antibacteriene, să folosim uleiuri esențiale pentru produsele de îngrijire personală, să reducem consumul de antibiotice, să consumăm miere naturală, să petrecem mai mult timp în aer liber, să mâncăm produse de sezon, să reducem stresul și să includem mai multe alimente bogate în probiotice în hrana noastră zilnică.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Josh Axe

Traducător: Roxana Bîrsanu

Data apariției: martie 2017

Titlu original: Eat Dirt

ISBN: 978-606-789-033-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Lifestyle

 

Opinii editoriale

Mănâncă «murdar» abordează principala cauză a tuturor bolilor bazându-se pe dovezi concrete. Sănătatea intestinului este prima condiție în procesul de vindecare. Folosind știința «microexpunerilor», dr. Axe ne oferă un ghid simplu privind cei cinci pași necesari pentru repararea intestinelor afectate și învingerea unei game largi de boli, de la cele autoimune până la inflamația cronică.“ - 

Dr. Mark Hyman, autorul cărții The Blood Sugar Solution

„Înțelegerea noastră privind ceea ce ne periclitează sănătatea suferă o revoluție, iar Mănâncă «murdar» descrie într-o manieră magnifică această schimbare de paradigmă. Îndrumările doctorului Axe, centrate pe refacerea bacteriilor intestinale sănătoase, sunt în concordanță cu cele mai respectate și mai înaintate cercetări medicale. Citind această carte, veți deschide ușa spre o sănătate durabilă.“ - 

Dr. David Perlmutter, autorul cărții Grain Brain, bestseller New York Times