TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dieta Ketogenică 978-606-875-848-0
Dieta Ketogenică

Dieta Ketogenică

de Joseph Mercola

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 27.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Dacă boala pornește ca urmare a unei disfuncții metabolice, tot ce trebuie să facem este să vindecăm această disfuncție.

Cum însă?
Este exact ceea ce vă va fi prezentat în această carte – cum să alegeți cu atenție substanțele nutritive și cum să folosiți diverse alte strategii inteligente care să declanșeze capacitatea înnăscută a organismului de a preveni bolile și de a se autovindeca.
Scopul pentru care am scris această carte este acela de a vă ajuta să înțelegeți cum funcționează corpul uman la nivel biologic și molecular într-un mod cât mai clar, simplu și rațional, bazat pe dovezi științifice, dar și pentru a putea să realizați voi înșivă propriul proces de refacere a mitocondriilor – un program pe care îl numesc Terapie Metabolică Mitocondrială(TMM).
 
Pe scurt, TMM este un regim alimentar care ne ajută să ne modificăm metabolismul pentru a trece de la arderea glucozei la arderea grăsimilor drept combustibil primar pentru organism. TMM vă este recomandată în cazul în care vă confruntați cu probleme grave de sănătate, cum ar fi cancerul, diabetul zaharat de tip 2, boli neurodegenerative (inclusiv boala Alzheimer sau alte forme de demență), obezitate etc., sau dacă doar sunteți preocupat de îmbunătățirea stării de sănătate și de încetinirea procesului îmbătrânirii.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Joseph Mercola

Data apariției: martie 2018

ISBN: 978-606-875-848-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 445

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Atman

Titlu original: Un regim alimentar revoluționar care combate cancerul, stimulează activitatea creierului și crește nivelul energetic al organismului

Pagini: 445

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 
Toate categoriile:
Carte non-ficțiune >> Gastronomie și diete >> Diete şi nutriţie
Speciale >> Nonfiction
Speciale >> Catalog Cartepedia
 
Cuvinte cheie:
dietă, nutriție, substanțe, regim alimentar
Joseph Mercola
Joseph Mercola
autor

Dr. Joseph Mercola este un adevărat vizionar care promovează libertatea...

vezi autor