Homo carnivorus. Impactul alimentației pe bază de carne
de Michel Leboeuf, Michel Quintin
Titlu apărut în colecția Gastronomie la Meteor Press
Descriere produs
Cartea face o incursiune amplă în surprinzătoarea diversitate a comportamentelor alimentare ale lui Homo carnivorus în funcție de perioade, țări, culturi. A mânca este departe de a fi un gest anodin: aproape 30 de tone de hrană trec prin sistemul digestiv al unui om în cursul vieții. O dietă carnivoră nu rămâne fără consecințe. Datorită acestei lucrări, veți înțelege mai bine nu numai impactul unui regim pe bază de carne asupra sănătății, ci și consecințele lui reale asupra mediului înconjurător și a condițiilor de viață a animalelor.
Detalii produs
Autor: Michel Leboeuf, Michel Quintin
ISBN: 978-973-728-730-4
Copertă: Paperback brosat
Număr pagini: 256
Limbă: Română
Dimensiuni: 13x20 cm
Hârtie: 80g/m
Editura: Meteor Press