TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Crezi că știi să trăiești? Alimentația și longevitatea. O nouă abordare holistică DH-GHM-CCTSTA-19-N-001
Crezi că știi să trăiești? Alimentația și longevitatea. O nouă abordare holistică
Vezi
galerie

Crezi că știi să trăiești? Alimentația și longevitatea. O nouă abordare holistică

de Gheorghe Mencinicopschi

Id: #262251

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea conține noțiuni și concepte originale, precum cele legate de structura informațională a alimentelor, intoxicarea și dezintoxicarea digitală, planul creației divine, dar și informații despre calitatea nutrienților care hrănesc viața și ne ajută să trăim o viață de calitate. Partea a doua a cărții descrie tehnici și metode de întinerire, precum și alimente sau atitudini psihologice care ajută corpul să îmbătrânească frumos.

Profesorul Mencinicopschi descrie universul informațional, vorbește despre grația rugăciunii și nevoia de a ne îngriji sufletul, dar și despre clasicul și uzitatul „grătar", despre procedeul de „afumare" a unor produse, despre „băuturile de zi cu zi, precum vinul și țuica", despre produsele pentru baie, și toate acestea pentru a ne ajută să cunoaștem și să alegem ceea ce ne ajută să ne păstrăm sănătatea și să ne prelungim viață. De asemenea, veți găsi în carte cele mai noi descoperiri informații legate de colesterol, care demontează tot ceea ce știți acum pe acest subiect, despre apă și cum să ne alegem o apă de calitate, cum să consumăm apă pentru că ea să ne hidrateze. Cum să alegem laptele hrănitor cu adevărat, cum să alegem cele mai sănătoase produse, în general. Veți citi și despre virtuțile postului în comparație cu dietele pentru slăbit, despre respectul pentru mâncare, despre suplimente alimentare și virtuțile vindecătoare ale unor legume, fructe și plante, despre stres și despre cum să avem un somn odihnitor.

Noile cercetări științifice dezvăluie că nu ne îngrășam atât din cauza grăsimilor, cât pentru că facem exces de zahăr, de fructoza și de alimente goale de viață. Mai nou, postul intermitent este o alternativă sănătoasă la dietă. Însoțit de rugăciune și de respectul pentru hrană din farfuriile noastre, postul de două-trei zile pe săptămâna ne poate reda echilibrul și armonia vieții. - Maria Timuc
extinde
 

Detalii produs

Autor: Gheorghe Mencinicopschi

Data apariției: ianuarie 2019

ISBN: 978-606-9029-06-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Dharana

 

Loc în topurile Cartepedia

Gheorghe Mencinicopschi
Gheorghe Mencinicopschi
Autor

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Al...

vezi autor