TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Combinarea alimentelor și digestia BE-STM-COMAID-10-N-001
Combinarea alimentelor și digestia
Vezi
galerie

Combinarea alimentelor și digestia

de Steve Meyerowitz

Id: #258868

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Digestia ta te energizează și te hrănește? Sau ai o digestie și o eliminare care îți provoacă stres, te devitalizeaza și îți scurtează viața? Această carte ghid te îndrumă pas cu pas prin procesul care te ajută să scapi de indigestie și să-ți hrănești mai bine organismul cu alimentele pe care le consumi.
Întreg scenariul vieții noastre se reflectă în eficiența stomacului nostru. Digestia nu reprezintă doar ingerarea și eliminarea mâncării. Ea constă în absorbția și asimilarea nutrienților pentru a crea și a repara celulele și în hrănirea corpului „ca întreg”. 

Dieta noastră modernă, cu toate alimentele procesate, gătite, conservate, preparate la microunde și cu toate ingredientele artificiale pe care le conține necesită un regim alimentar pe care viețile noastre sedentare cu greu îl pot duce la îndeplinire. Flatulența nu este singura consecință. Noi plătim pentru indigestia noastră sacrificând ceva din acuitatea mentală, din imunitate, din energie și din longevitate. Fiecare stres provocat sistemului digestiv și excretor ne secătuiește nivelul energetic zilnic și constituie o amenințare pe termen lung pentru sănătatea noastră. Prin însușirea câtorva concepte simple și prin eliminarea proastelor obiceiuri, ne putem îmbunătăți eficientă digestivă și putem culege roadele unei energii crescute și a unei sănătăți robuste.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Steve Meyerowitz

Data apariției: ianuarie 2010

ISBN: 978-973-88804-8-1

EAN-13: 6422545000439

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 190

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Benefica