501 rețete din bucătăria românească
de Mihai Băşoiu
Titlu apărut în colecția Gastronomie la Meteor Press
Descriere produs
Veți găși aici 501 rețete de mâncăruri clasice (chiar tradiționale), selectate riguros, care îndeplinesc câteva condiții esențiale pentru bucătarii amatori, începători, grăbiți, dar și pentru inițiații (chiar maeștrii) artei culinare:
- sunt preparate tradiționale românești sau preluate și adaptate de foarte mult timp în bucătăria românească;
- sunt realizate din produse uzuale, de preferat naturale (cât mai puțin prelucrate industrial), curente pe piața noastră (și la prețuri modice);
- durata pregătirii lor este redusă, iar modul de preparare este relativ simplu.
În această lucrare veți afla despre modul și condițiile actuale de preparare a mâncării, despre condimente și aromate folosite în bucătăria modernă, câteva dintre "secrete" și recomandările bucătăriei clasice, termeni tehnici folosiți de profesioniștii artei culinare.
Detalii produs
Autor: Mihai Băşoiu
ISBN: 978-606-910-143-8
Copertă: Paperback brosat
Număr pagini: 256
Limbă: Română
Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4
Hârtie: 80g/m
Editura: Meteor Press
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Artă și tehnică culinară
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Bucătărie regională
Cărți Non-ficțiune >> Cărți Gastronomie >> Cărți Rețete