TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cu Jamie în Italia 978-973-669-303-9
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cu Jamie în Italia

Jamie Oliver
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Colecţia Jamie Oliver
Italia l-a inspirat pe Jamie Oliver în întreaga lui carieră. Ambiţia lui a fost să străbată această ţară pentru a surprinde...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-669-303-9
EAN-16: 978973669303
Dimensiuni: 18,5x24,5 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Altele produse autor:

Cu Jamie în Italia
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Cu Jamie în Italia de Jamie Oliver apărută la editura Curtea Veche

Italia l-a inspirat pe Jamie Oliver în întreaga lui carieră. Ambiţia lui a fost să străbată această ţară pentru a surprinde însăşi esenţa bucătăriei italiene şi pentru a scrie cea mai bună şi cea mai accesibilă carte de bucate italiană, cu care se poate delecta toată lumea.

Cu Jamie în Italia este rezultatul acestei călătorii într-o ţară a abundenţei. Prezentând peste 120 de reţete nou-nouţe, de la cele de risotto până la fripturi, spaghete sau tocăniţe, şi structurată asemenea unui meniu obişuit dintr-un local tradiţional italian, cartea vă poartă prin toată Italia şi vă oferă ocazia să învăţaţi de la adevăraţii maeştri ai bucătăriei italieneşti: localnicii. Sunt reţete de la oameni pentru oameni, departe de versiunile standard ale bucătăriei italiene. Din Sicilia până în Toscana, pescarii, brutarii şi, fireşte, gospodinele italience vă împărtăşesc reţetele şi trucurile transmise de-a lungul generaţiilor. Dar Jamie nu a adus cu el doar nişte reţete de mâncăruri savuroase, ci însuşi spiritul care face din gătit şi mâncare o parte esenţială a vieţii de familie, în toate regiunile Italiei.
Debordând de căldura şi ospitalitatea adevăratei vieţi de familie, cartea este deopotrivă un ghid culinar extrem de accesibil şi un jurnal de călătorie cu totul unic, din care veţi descoperi savoarea autentică a Italiei şi oamenii care trăiesc acolo. Dacă vă place mâncarea de calitate preparată cu pasiune, nu veţi mai dori să vă despărţiţi de „Italia lui Jamie“.

Autor: Jamie Oliver
Traducător: Andreea Rosemarie Lutic
Coperta de: David Loftus
Data apariției: 2006
Editura: Curtea Veche
Titlu original: Jamie's Italy
Pagini: 336
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
120 reţete, mâncare, bucătărie italiană, rissoto, spaghete, fripturi, ghid culinar
Jamie Oliver Jamie Oliver - Autor
Jamie Oliver a început să gătească în localul părinţilor săi, „The Cricketers“, din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii...
AFLĂ MAI MULTE
Vezi toate produsele
Opinia cititorilor