TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
5 ingrediente 978-606-44-0001-7
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

5 ingrediente

Jamie Oliver
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: Colecţia Jamie Oliver
Jamie Oliver, autorul celor mai bine vândute cărți culinare din toate timpurile în Marea Britanie, revine cu o lucrare senzațională....
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
Mese rapide & usoare
ISBN: 978-606-44-0001-7
Dimensiuni: 18x24 cm
Tip copertă: Hardcover
Altele produse autor:

5 ingrediente
Mai multe despre carte
Descoperă cartea 5 ingrediente de Jamie Oliver apărută la editura Curtea Veche

Jamie Oliver, autorul celor mai bine vândute cărți culinare din toate timpurile în Marea Britanie, revine cu o lucrare senzațională. Concentrându-se pe combinații incredibile de 5 ingrediente, a creat 130 de rețete, pe baza cărora puteți prepara bunătăți pentru mesele zilnice. Autorul vă dă idei pentru toate tipurile de mâncăruri, de la salate, paste, pui și pește la feluri inedite cu legume, orez și carne, fără a lipsi mult îndrăgitele dulciuri. Rețetele oferă maximum de savoare cu minimum de efort, Jamie dovedind o inspirație debordantă.

Mese rapide & uşoare se concentrează, în integralitatea ei, pe combinații culinare geniale, formate din numai cinci ingrediente. Acestea se potrivesc de minune laolaltă, rezultând preparate delicioase, cu maximum de aromă și, totodată, cu minimum de efort din partea voastră. Sunt mâncăruri pe care le puteți duce la masă în 30 de minute sau chiar mai puțin. Unele pot fi pregătite uluitor de rapid – să zicem, în 10 minute de lucru efectiv –, după care cuptorul (ori aragazul) vă va desăvârși efortul.

Odată înarmat cu această carte, aș vrea ca fiecare dintre voi să gătească orice, cu plăcere, pornind de la zero – n-ar avea nicio scuză pentru a nu izbuti! Am conceput-o cât mai simplu cu putință, astfel încât orice novice să poată deveni autorul unor mâncăruri extraordinare, celebrând savorile a doar cinci ingrediente în oricare zi. Iar asta, indiferent de ocazie – de la o cină rapidă din timpul săptămânii până la un îmbelșugat ospăț de weekend cu prietenii.


Autor: Jamie Oliver
Traducător: Elena Ceciu
Data apariției: octombrie 2017
Editura: Curtea Veche
Titlu original: 5 Ingredients - Quick & Easy Food
Pagini: 320
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
artă culinară, rețete, alimente, gust, bucătar, gătit, sănătate
Locuri în topurile Cartepedia
Jamie Oliver Jamie Oliver - Autor
Jamie Oliver a început să gătească în localul părinţilor săi, „The Cricketers“, din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii...
AFLĂ MAI MULTE
Vezi toate produsele
Opinia cititorilor