TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vina și vinul gastronomiei BP-BOU-VINIVG-12-N-001
Vina și vinul gastronomiei
Vezi
galerie

Vina și vinul gastronomiei

de Bogdan Ulmu

Titlu apărut în colecția Primum manducare la BCC Publishing

Id: #233076

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Acest reţetar nu se vrea nici exhaustiv, nici ideal. Nu se adresează gospodinelor cu experienţă, dar nici celor începătoare.

El cuprinde o selecţie din reţetele preferate ale celui care, de peste trei decenii trudeşte prin restaurantele ţării (şi nu numai ale ţării), prin bucătăriile personale (şi nu numai), prin colţurile de ziare şi reviste, pe platourile TV, în scopul reînvăţării acestei atât de simple (şi atât de complicate) arte culinare.

 

Vei găsi în micul meu volum, cititorule, fel de fel de reţete: mai mult sau mai puţin – cunoscute; mai mult sau mai puţin – ieftine; mai mult sau mai puţin –  rapide. Mai mult  sau mai puţin –  „suportabile”.

Dar simpla lectură a fiecărui fel de bucate te va ajuta, poate, să cunoşti un nou mod de a găti; sau, în cazul în care-l vei aplica, o nouă voluptate gastronomică. În cel mai rău caz, doar te va amuza...
Bogdan Ulmu

O carte de bucate? Un reţetar pentru gospodine mai mult sau mai puţin îndemânatice? Da şi nu. Sau, mai bine spus, nu numai.

Umorul, cultura, verbul sprinten, la fel de savuros ca o ciozvârtă sfârâindă de puicană umplută şi nu în ultimul rând un anumit gen de blândeţe şi generozitate fac din Bogdan Ulmu un adevărat estet al artei culinare.

Oferim cititorilor noştri inedita, nesperata şansă de a avea în bibliotecă una dintre rarele cărţi alese de bucate care se citesc pe nerăsuflate, în felul în care se citeşte un roman captivant.

Iar după ce veţi fi citit şi ultima pagină, puteţi alege să vă duceţi în bucătărie şi să vă dedaţi desfrâului culinar la care vă îmbie Bogdan Ulmu; sau puteţi alege să recitiţi pur şi simplu unele pasaje, atât de savuroase, încât ar putea suplini cu brio orice fel de mâncare din lumea asta.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bogdan Ulmu

Data apariției: august 2012

ISBN: 978-606-93000-2-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Dimensiuni: 13x20 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: BCC Publishing

 
Bogdan Ulmu
Bogdan Ulmu
Autor

Bogdan Ulmu (n.1951) este, fără îndoială, un artist complet: prozator, eseist, c...

vezi autor