TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Berea artizanală. Ghidul complet al berarului amator 978-606-941-501-6
În stoc
PREȚ: 49,76 lei
-7%53,5 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 09.05.2021
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Berea artizanală. Ghidul complet al berarului amator

Klaus Kling
În stoc
PREȚ: 49,76 lei
-7%53,5 lei
Disponibilitate: În stoc
Retur posibil: 365 zile
Data estimată de livrare: 09.05.2021
Relații clienți
0377.100.906
Comandă prin telefon sau email:
0740.317.617 carte@cartepedia.ro
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Fabricarea artizanală a berii are o veche tradiție. Timp de secole, s-a asimilat în multe locuri cu „activitatea casnică...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-941-501-6
Dimensiuni: 13x22 cm
Tip copertă: Hardcover

Berea artizanală. Ghidul complet al berarului amator
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Berea artizanală. Ghidul complet al berarului amator de Klaus Kling apărută la editura Sport-Turism

Fabricarea artizanală a berii are o veche tradiție. Timp de secole, s-a asimilat în multe locuri cu „activitatea casnică zilnică”, la fel cum era coacerea pâinii. Redescoperită la noi în anii 80, după ce legislația a devenit mai tolerantă, se bucură de o audiență în creștere constantă – recent și sub sloganul „Berea Craft”, căreia autorul îi dedică un întreg capitol, deoarece accentuează diversitatea și creativitatea în acest domeniu.

Berea nu e chiar atât de greu de fabricat. Însă, înainte de toate, este fascinant să vezi cum, cu doar câteva ustensile și cu încă și mai puține ingrediente, se pot „fierbe” o multitudine de beri pline de nuanțe (blonde, brune, efervescente, gustoase etc.). Este o experiență specială să cunoști întreaga paletă de beri naturale, cu gust amplu și nealterat – și asta doar cu cheltuieli reduse.

Manualul de față, bogat ilustrat, oferă numeroase sugestii și informații:

• De la orz la bere – cum funcționează?

• Metodele de fierbere – procedeul de brasaj sau cel cu extract, diferențele, modul de lucru.

• Ce ustensile îi sunt necesare berarului?

Instrumentele clasice și cele foarte noi.

• Fabricarea berii acasă – explicată și înregistrată pas cu pas.

Cu peste 100 de rețete de bere, alese din întreaga lume, modificate special pentru a fi preparate între proprii patru pereți.

Începand cu prezenta editie, aceasta carte de specialitate devine manualul oficial si ghidul cursului de certificare "Berar artizanal (IHK)", care va fi oferit in viitor de IHK (Camera de Comert si Industrie) in Oberfranken Bayreuth si se va desfasura in Kulmbach.

Autor: Klaus Kling
Data apariției: august 2017
Editura: Sport-Turism
Titlu original: Bier selbst gebraut. Mit Rezepten für 100 Sorten
Pagini: 236
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
bere artizanală, acool, preparare, rețete,
Opinia cititorilor