TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Teste grilă pentru examenele de an, licență și admitere în profesiile juridice HA-GII-TGPEDA-20-N-001
Vezi
galerie

Teste grilă pentru examenele de an, licență și admitere în profesiile juridice

Titlu apărut în colecția Cursuri, seminarii, teste la Hamangiu

Id: #313026

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a VIII-a. Drept civil • Drept procesual civil • Drept penal • Drept procesual penal
 

Descriere produs

Cartea conține peste 1.500 de teste grilă din toate cele patru materii de studiu din care se dau atât examenele de licență, cât și examenele sau concursurile de admitere în magistratură, avocatură sau notariat, adică: drept civil, drept procesual civil, drept penal, drept procesual penal.

 

În cadrul fiecărei discipline, numărul grilelor este echilibrat pentru toate instituțiile, urmărindu-se cu prioritate ca testele elaborate să se suprapună (cel puțin parțial) tematicii de licență, pentru admiterea în Barou, la Institutul Național al Magistraturii sau la Institutul Notarial Român.

 

Toate grilele incluse în această ediție beneficiază de explicații ale variantelor de răspuns, având, în același timp, marcat și nivelul de dificultate specific fiecărei grile. Au fost elaborate explicații pentru toate variantele de răspuns, nu doar pentru cele corecte, pentru ca studenții să înțeleagă imediat și de ce o anumită variantă este greșită și să găsească în cuprinsul acestei lucrări informația cât mai completă, fără a mai fi nevoiți să apeleze la alte 2-3 cărți în același timp.

 

După grilele așezate pe materii, în partea finală a cărții au fost elaborate și două teste recapitulative, cu grile de nivel mediu spre dificil, similare celor de la admiterile în profesie, fiecare test includând 100 de întrebări (cate 25 pentru fiecare disciplină de examen).

 

Toate testele din ediția a 8-a au fost revizuite și actualizate în acord cu tematica actuală de admitere în profesiile juridice, incluzând modificările legislative la zi – cele mai importante fiind modificările aduse prin Legea nr. 140/2022 privind unele măsuri de ocrotire pentru persoanele cu dizabilități intelectuale și psihosociale.

extinde
 

Detalii produs

Coordonator: Manuela Tăbăraş, Iosif R. Urs

Data apariției: mai 2023

ISBN: 978-606-27-2307-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 976

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu