TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Infracțiunile prevăzute în legile speciale (actualizat 10 aprilie 2018) HA-TUT-IPNLSA-18-N-001
Vezi
galerie

Infracțiunile prevăzute în legile speciale (actualizat 10 aprilie 2018)

de Tudorel Toader

Id: #254533

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea de față aduce în atenția celor interesați infracțiunile prevăzute în legislația specială care cuprinde dispoziții penale – legi, ordonanțe sau ordonanțe de urgență ale Guvernului –, incriminări numeroase și supuse unor frecvențe modificări, prin care se protejează valorile sociale specifice domeniului de reglementare.
Prin raportare la Partea specială a Codului penal, actele normative prezentate au fost cuprinse în 11 titluri, având același criteriu de sistematizare – natură și importantă valorilor sociale ocrotite.
Alături de textele de incriminare, în cuprinsul lucrării Infracțiunile prevăzute în legile speciale sunt redate decizii ale Curții Constituționale, numeroase soluții din practică instanțelor naționale, doctrina de specialitate în materie, precum și legislația conexă. De asemenea, au fost alcătuite un cuprins pe materii, un cuprins în ordinea cronologică a actelor normative și un index alfabetic.
La elaborarea acestei ediții a volumului Infracțiunile prevăzute în legile speciale au fost avute în vedere legislația, doctrina și jurisprudență publicate până la data de 10 aprilie 2018.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tudorel Toader

Data apariției: aprilie 2018

ISBN: 978-606-27-1043-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu