TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tratat de drept procesual civil (Vol. 1) UJ-CJI-TDDPCV-20-N-001
Vezi
galerie

Tratat de drept procesual civil (Vol. 1)

de Ioan Les, Călina Jugastru

Id: #366584

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nouă ediție a Tratatului de drept procesual civil. Vol. I realizează o investigație amplă a instituțiilor procedurale, cu un accent particular pe jurisprudență relativ bogată care a intervenit la nivelul instanțelor judecătorești și al instanței de control constituțional. Iar din acest punct de vedere sunt relevante investigațiile realizate cu referire la noile orientări jurisprudențiale ale instanței supreme în privința restrângerii competenței acesteia în materie de recurs. Unele intervenții ale instanței constituționale au implicat și ele modificări de substanță, cu deosebire în materia competenței și a reprezentării convenționale a persoanelor fizice și juridice.

 

Volumul I al Tratatului realizează o cercetare aprofundată și a celorlalte modificări normative realizate prin adoptarea Legii nr. 310/2018. Investigația autorilor, majoritatea dintre ei teoreticieni și practicieni ai dreptului, nu a ignorat nici cele mai recente evoluții normative din alte țări și nici doctrina reprezentativă publicată până la dată apariției prezentului volum.

 

Nădăjduim că modul de abordare și de analiză a instituțiilor procedurale în cuprinsul acestui volum va reprezenta un reper important pentru practicienii dreptului și pentru absolvenții facultăților noastre de drept.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ioan Les, Călina Jugastru

Data apariției: ianuarie 2020

ISBN: 9786063907210

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 760

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic