TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tratat de drept civil. Contracte speciale. Depozitul. Împrumutul de folosință. Împrumutul de consumație. Tranzacția. Donația (Vol. 3) 978-606-39-0110-2
Vezi
galerie

Tratat de drept civil. Contracte speciale. Depozitul. Împrumutul de folosință. Împrumutul de consumație. Tranzacția. Donația (Vol. 3)

de Romeo Popescu, Lucian Mihai, Francisc Deak

Titlu apărut în colecția I. Tratate la Universul Juridic

Id: #372560

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Noua ediție a Tratatului de drept civil – Contracte speciale apare la mai bine de 16 ani de la trecerea în neființă a regretatului profesor Francisc Deak, una dintre cele mai importante personalități ale științei juridice din România, care a format zeci de generații de juriști, pentru care a constituit un model de profesionalism, creativitate, rigurozitate, exigență și onestitate. Tratatele sale consacrate contractelor speciale și succesiunilor au rămas și acum opere de referință în domeniile respective.

Reunind ediția scrisă de prof. univ. dr. Francisc Deak cu edițiile actualizate aparținând foștilor săi colaboratori – dl prof. univ. dr. Lucian Mihai și dl prof. univ. dr. Romeo Popescu –, această lucrare monumentală se constituie într-o veritabilă punte între generațiile de dascăli de la Facultatea de Drept a Universității din București și rămâne la fel de vie, constituind un instrument juridic util pentru studenții facultăților de drept, pentru teoreticienii și practicienii dreptului.

Ediția a V-a oferă explicațiile necesare privitoare la rațiunea pentru care au fost adoptate anumite reglementări din noul Cod civil și ilustrează unele idei prin exemple concrete, care să fie de ajutor în special studenților.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Romeo Popescu, Lucian Mihai, Francisc Deak

Data apariției: februarie 2018

ISBN: 978-606-39-0110-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 300

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic

 

Loc în topurile Cartepedia