TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Procedura insolvenței. Practica judiciară adnotată HA-VIT-PRIPJA-17-N-001
Procedura insolvenței. Practica judiciară adnotată
Vezi
galerie

Procedura insolvenței. Practica judiciară adnotată

de Viorel Terzea

Titlu apărut în colecția Jurisprudenţă la Hamangiu

Id: #252740

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Culegerea Procedura insolvenței. Practica judiciară adnotată oferă o selecție a celor mai recente soluții de practică judiciară, prin care s-au soluționat probleme controversate privind aplicarea dispozițiilor noului Cod al insolvenței.

Sunt abordate probleme precum: determinarea sferei de aplicare a Legii insolvenței prin conturarea cu exactitate a noțiunii de „profesionist”, competență judecătorului-sindic și procedura de judecată, modul de exercitare a atribuțiilor de către adunarea creditorilor, precum și de către administratorul judiciar/lichidatorul judiciar, incidentele ivite cu ocazia formulării cererii de deschidere a procedurii insolvenței, modul de valorificare a drepturilor creditorilor debitorului aflat în starea de insolvență, regimul actelor juridice încheiate de debitor, condițiile antrenării răspunderii persoanelor răspunzătoare de apariția stării de insolvență, condițiile în care se poate dispune închiderea procedurii insolvenței.

Hotărârile redate sunt însoțite de note explicative suplimentare, fiind analizate atât prin prismă soluțiilor de practică judiciară unitară, adoptate conform legii, cât și din perspectivă doctrinei de specialitate, prin prezentarea unei bibliografii suplimentare pentru fiecare tematică abordată.

Lucrarea Procedura insolvenței. Practică judiciară adnotată își propune să asigure o mai bună cunoaștere și aplicare a dispozițiilor procedurii insolvenței, fiind utilă tuturor persoanelor implicate în litigiile de insolvență.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Viorel Terzea

Data apariției: noiembrie 2017

ISBN: 978-606-27-0940-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 456

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu