TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Întrebări și teste. Motociclete. A, A1, A2 NA-DAC-NITMCA-20-N-001
Vezi
galerie

Întrebări și teste. Motociclete. A, A1, A2

Id: #313512

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Adaptată la noua legislație rutieră din România, lucrarea de față include Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, cu toate completările la zi, Regulamentul de aplicare al Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002, o secțiune despre amenzi, puncte de penalizare, suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe timp nelimitat, reținerea permisului de conducere, reținerea certificatului de înmatriculare, imobilizarea unui vehicul, precum și întrebări actualizate pentru verificarea cunoștințelor în vederea obținerii permisului de conducere auto.


Testele pentru verificarea cunoștințelor conțin inclusiv întrebări din capitolele: Conducerea preventivă și ecologică; Noțiuni de mecanică; Măsuri de prim-ajutor.

 

Una dintre modalitățile prin care se pot acumula cunoștințele necesare pentru conducerea unei motociclete este înscrierea la un centru de formare pentru motocicliști și participarea la cursul teoretic și practic susținut de un instructor.

 

Prin urmare, fie că se parcurge pe cont propriu acest drum, fie că se solicită sprijinul unui instructor, scopul oricărui candidat este acela de a acumula cunoștințele necesare prezentării la examenul de obținere a permisului.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: iulie 2023

ISBN: 978-973-659-230-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 328

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Naţional