TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Insolvență și lichidare. Legislație, modele de acte, adnotări, teste-grilă 2020 UJ-AVN-IILLMD-20-N-001
Vezi
galerie

Insolvență și lichidare. Legislație, modele de acte, adnotări, teste-grilă 2020

Titlu apărut în colecția Pro lege la Universul Juridic

Id: #309037

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Lucrarea de faţă a apărut din necesitatea pe care am resimţit-o personal, în activitatea desfăşurată, de a avea la dispoziţie toate aceste acte normative, uzuale pentru noi, practicienii în insolvenţă, grupate într-un singur volum.

 

Culegerea, actualizată în februarie 2020, aduce profesioniştilor în insolvenţă și Statutul profesiei de practician în insolvenţă şi Codul de etică UNPIR republicate (septembrie 2019), noi adnotări, OPANAF nr. 1443/2019 privind procedurile de agreare și selecție a practicienilor în insolvență de către Agenția Națională de Administrare Fiscală (rectificat în ianuarie 2020) și un extras important din OMJ nr. 1692/2006 privind aprobarea formatului Buletinului procedurilor de insolvență și a conținutului-cadru al citațiilor, comunicărilor, hotărârilor judecătorești, convocărilor, notificărilor și al altor acte care se publică în acesta și al dovezii privind îndeplinirea procedurii de citare, comunicare, convocare și notificare.

 

Au fost păstrate modelele de acte întocmite în practică, în activitatea uzuală, cu menţiunea că dezvoltarea fiecărui document în parte depinde de complexitatea şi încărcătura fiecărui dosar de insolvenţă (în opinia noastră, fiecare dosar de insolvenţă fiind unic).

 

Pornind de la ideea că prezenta lucrare este utilă şi celor nou intraţi în profesie sau celor care se pregătesc să susţină examenul de admitere la UNPIR, am inclus şi un set selectiv de 174 întrebări tip grilă referitoare la Legea nr. 85/2014.

 

Considerăm, de asemenea, că volumul se va dovedi de un real interes nu doar pentru practicienii în insolvenţă, ci şi pentru toţi ceilalţi participanţi în procedura de insolvenţă/ lichidare a unei societăţi, judecători-sindici, creditori, avocaţi, consilieri juridici, administratori speciali şi alţii.” -Lector INPPI drd. Adriana Violeta Nistor, Practician în insolvență

extinde
 

Detalii produs

Ediţie îngrijită de: Adriana Violeta Nistor

Data apariției: martie 2020

ISBN: 978-606-390-603-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 496

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic

Adriana Violeta Nistor
Adriana Violeta Nistor
Ediţie îngrijită de

Adriana Violeta Nistor s-a născut la 28 octombrie 1980, în Roşiorii de Vede, jud...

vezi autor