TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Infracțiuni privind domeniul financiar-bancar HA-RRR-INFPDF-18-N-001
Vezi
galerie

Infracțiuni privind domeniul financiar-bancar

de Roxana Maria Chirieac, Rareș Rotaru

Titlu apărut în colecția Variae la Hamangiu

Id: #257891

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fraudă în domeniul financiar-bancar este o problemă de mare impact pentru întreagă industrie a serviciilor financiar-bancare. Investigarea și, cu precădere, prevenția infracțiunilor financiar-bancare necesită un efort considerabil juridic, financiar, informatic etc. și, mai ales, de guvernantă corporativă. Pe măsură ce soluțiile de prevenire a infracționalității financiar-bancare sunt tot mai sofisticate, fraudatorii găsesc căi noi și mai rafinate de fraudă prin care să evite măsurile antifrauda instituționale.

Astfel, într-o succesiune logică, cartea Infracțiuni privind domeniul financiar-bancar pune la dispoziția celui interesat toate elementele indispensabile de fundamentare terminologica și de bune practici privind infracționalitatea financiar-bancară, răspunzând comprehensiv la întrebări cheie în materie. Pe acest fundament, al răspunsurilor la întrebările cheie, se construiește o solidă platformă pentru reglementarea juridică, tipologia comportamentală și de practică judiciară în infracționalitatea financiar-bancară. Deosebit de interesante sunt, de asemenea, prezentările comparative ale acestor elemente de acțiune juridică cu cele relevante din țările cu bune practici în materie (Franța, Elveția, SUA).

Principalii destinatari ai lucrării Infracțiuni privind domeniul financiar-bancar, pentru care această va suscită un interes special, sunt toți responsabilii de legal, compliance, AML, audit, controling, corporate governance etc., dar se poate adresă, în egală măsură, tuturor celorlalți specialiști financiar-bancari cu responsabilități ce au tangenta cu infracționalitatea financiar-bancară, precum și mediului academic interesat.

Prof. univ. dr. Ion Stancu
Director General,
Institutul de Studii Financiare,
București, România

extinde
 

Detalii produs

Autor: Roxana Maria Chirieac, Rareș Rotaru

Data apariției: noiembrie 2018

ISBN: 978-606-27-1176-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 232

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu