TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drept constituțional și instituții politice. Vol. I. Teoria generală a dreptului constituțional. Drepturi și libertăți. Ediția a 6-a, revizuită HA-MAS-DCIIPV-20-N-001
Vezi
galerie

Drept constituțional și instituții politice. Vol. I. Teoria generală a dreptului constituțional. Drepturi și libertăți. Ediția a 6-a, revizuită

de Marieta Safta

Titlu apărut în colecția Cursuri, seminarii, teste la Hamangiu

Id: #317831

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea Drept constituțional și instituții politice. Vol. I. Teoria generală a dreptului constituțional. Drepturi și libertăți valorifică atât experiența autoarei dobândită în activitatea desfășurată în cadrul Curții Constituționale, cât și pe cea din învățământul universitar, oferind o prezentare completă și clară a noțiunilor și conceptelor specifice materiei dreptului constituțional.

 

Această ediție cuprinde, pe lângă extrase din cele mai recente decizii de neconstituționalitate pronunțate de Curtea Constituțională, aspectele importante ale teoriei dreptului constituțional, ale constituției și constituționalismului, precum și considerații despre statutul constituțional – ce includ o amplă analiză asupra cetățeniei, drepturilor, libertăților și îndatoririlor cetățenilor –, tratate în contextul dinamicii raporturilor dintre ordinea juridică națională și cea internațională, respectiv cea europeană.

 

Cartea Drept constituțional și instituții politice. Vol. I. Teoria generală a dreptului constituțional. Drepturi și libertăți se adresează cu precădere studenților din învățământul juridic, dar și oricărei alte persoane interesate de materia dreptului constituțional, fiind, deopotrivă, un instrument util și pentru practicienii în domeniu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marieta Safta

Data apariției: august 2020

ISBN: 9786062716219

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 408

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu