TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drept constituțional. Instituții și proceduri 978-606-27-2375-0
Vezi
galerie

Drept constituțional. Instituții și proceduri

de Radu Chiriţă, Cristina Tomuleț, Oana Laura Bugnar-Coldea, Mihnea Novac

Titlu apărut în colecția Cursuri, seminarii, teste la Hamangiu

Id: #306467

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Caiet de seminar. Ediția a 5-a
 

Descriere produs

Prezentul caiet de seminar Drept constituțional. Instituții și proceduri este destinat studenților de la Facultatea de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, ce urmează cursul omonim din planul de învățământ al anului I, scopul său fiind acela de a facilita desfășurarea seminarelor la această disciplină. Aceasta este a cincea ediție a lucrării, conținând mai multe modificări și completări față de edițiile anterioare.

 

Cartea Drept constituțional. Instituții și proceduri are trei părți.

 

Prima dintre ele conține temele ce vor fi discutate în cadrul orelor de seminar, însoțite, acolo unde este cazul, de bibliografia specifică pentru seminarul în discuție. Studenții au obligația ca, anterior fiecărui seminar, să se pregătească din punct de vedere al bibliografiei, pentru a putea participa la discuțiile ce vor avea loc. O parte dintre problemele ridicate în cadrul acestor teme sunt reale, altele conțin stări de fapt fictive.

 

A doua parte a lucrării conține un set de 14 modele de teste pentru examen. Fiecare dintre acestea a fost dat în cursul sesiunilor anterioare.

 

În fine, ultima parte conține o serie de legi utile pentru approfundarea materiei și pentru rezolvarea problemelor ridicate în cursul seminarelor, alături de textul Constituției.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Radu Chiriţă, Cristina Tomuleț, Oana Laura Bugnar-Coldea, Mihnea Novac

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 978-606-27-2375-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu