TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Drept internațional public. Note de curs HA-GYF-DIPNDC-19-N-001
Drept internațional public. Note de curs
Vezi
galerie

Drept internațional public. Note de curs

de Gyula Fábián

Titlu apărut în colecția Cursuri, seminarii, teste la Hamangiu

Id: #262343

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

La un an după publicarea primei ediții în limba maghiară – Nemzetközi Jog, iată că dl. Fábián Gyula, cadru didactic la Facultatea Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, ne oferă acum și o ediție în limba română a cursului de Drept internațional public, care expune, într-o manieră sintetică și structurată, cele mai importante instituții din această disciplină de studiu.

Pe lângă temele clasice ale dreptului internațional public, prezentate în limbaj accesibil și prietenos, din acest curs universitar nu putea lipsi un capitol care să trateze noțiunile de baza ale protecției minorităților etnice sau naționale.

Alături de o altă lucrare recentă, Culegerea de hotărâri importante ale Curții Internaționale de Justiție, alcătuită de tot dl. Fábián Gyula, împreună cu colaboratorii domniei sale, lucrarea Drept internațional public. Note de curs constituie un instrument util pentru studenții facultăților de drept în studiul și aprofundarea acestei materii, cu precădere pentru cei care studiază în cadrul unei universități multiculturale, unde diversitatea etnică intră în realitățile cotidiene, iar sensibilitățile reciproce sunt abordate cu încredere și cu toleranță.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gyula Fábián

Data apariției: aprilie 2019

ISBN: 978-606-27-1282-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Hamangiu