TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Curs de drept civil. Obligațiile 978-606-673-560-5
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Curs de drept civil. Obligațiile

Liviu Pop, Ionuţ-Florin Popa, Stelian Ioan Vidu
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: II. Cursuri universitare
Conținutul ideatic al acestei lucrări acoperă întreagă problematica a obligațiilor civile, instituția cea mai vastă și complexă a...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-673-560-5
Dimensiuni: 17x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat
Altele:

Curs de drept civil. Obligațiile
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Curs de drept civil. Obligațiile de Liviu Pop apărută la editura Universul Juridic

Conținutul ideatic al acestei lucrări acoperă întreagă problematica a obligațiilor civile, instituția cea mai vastă și complexă a dreptului privat. Analiza desfășurată de autori are ca repere textele noului Cod civil, izvoarele sale interne și externe, precum și legislația conexă, în acord cu eforturile și proiectele de uniformizare și modernizare existente în dreptul european și internațional, pentru a răspunde trebuințelor acestor vremuri.

Departe de a fi o simplă reeditare mai concisă a „Tratatului elementar de drept civil”, consacrat teoriei generale a obligațiilor și realizat de aceiași autori, lucrarea este un curs universitar care răspunde programei analitice a acestei discipline de studiu din planul curricular al facultăților de drept. Însă cursul se adresează atât studenților, masteranzilor și doctoranzilor în drept, cât și tuturor teoreticienilor și practicienilor dreptului, deopotrivă, având ca finalitate cunoașterea noii construcții legislative, doctrinare și jurisprudențiale a obligațiilor civile.

Lucrarea Curs de drept civil. Obligațiile are în vedere orientările, teoriile și soluțiile propuse, elaborate ori explicate în lucrările recente și relevante ale unor autori români și străini serioși și informați care s-au aplecat cu interes asupra înțelesului conceptelor centrale din sfera obligațiilor, ce se regăsesc și în actuala codificare.

Autor: Liviu Pop, Ionuţ-Florin Popa, Stelian Ioan Vidu
Data apariției: martie 2015
Pagini: 688
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
drept, curs universitar, obligații civile, drept privat
Opinia cititorilor