TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Wolfgang Amadeus Mozart DP-JAK-WOLFAM-20-N-001
Vezi
galerie

Wolfgang Amadeus Mozart

de Jane Kent

Id: #372679

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Faceți cunoștință cu compozitorul Wolfgang Amadeus Mozart și aflați despre viața și muzica sa în această fascinantă biografie ilustrată.

 

Wolfgang Amadeus Mozart a devenit faimos ca „un geniu al copilului” care a scris prima sa piesă la vârsta de cinci ani. Și-a petrecut viața făcând muzică pentru arhiepiscopi și împărați și a creat nenumărate compoziții până la moartea sa prematură la doar 35 de ani.

Această biografie captivantă explorează cariera sa uimitoare, de când Mozart și-a început studiile muzicale sub tutela tatălui său, și perioada sa de compozitor de curte, muzician și concertist. Pe parcurs, aflăm despre călătoriile lui Mozart și despre marii compozitori pe care i-a întâlnit, dificultățile cu binefăcătorii săi bogați, luptele sale financiare, căsătoria, familia și boala sa.

Ilustrații atrăgătoare, informații despre progresele și succesele sale și un index al evenimentelor majore dezvăluie modul în care Mozart și-a lăsat amprenta asupra umanității. O cronologie și un test simplu la sfârșitul cărții îi ajută pe copii să își testeze înțelegerea și cunoștințele.

 


Cartea Wolfgang Amadeus Mozart se adresează tuturor copiilor cu vârsta peste 6 ani.

extinde
Isabel Muñoz
Isabel Muñoz
Ilustrator

Isabel Muñoz este ilustratoare a peste patruzeci de cărți pentru copii, The Brig...

vezi autor