TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Maria Montessori DP-JAK-MARIAM-20-N-001
Vezi
galerie

Maria Montessori

de Jane Kent

Id: #372681

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Faceți cunoștință cu Maria Montessori și descoperiți povestea vieții și a operei sale în această captivantă biografie ilustrată, povestită chiar de Montessori.

 

Maria Montessori a crezut în potențialul creativ al fiecărui copil – și a dezvoltat o nouă abordare a educației, bazându-se pe modul în care copiii învață în mod natural. Acum, metodele sale, care i-au adus trei nominalizări la Premiul Nobel pentru Pace, sunt practicate în întreaga lume.

Această fascinantă biografie arată cum Maria, o cititoare avidă, a sfidat normele de gen obținând o diplomă în fizică și matematică, a devenit una dintre primele femei medic din Italia și a revoluționat teoria educației – experimentând și rafinând pentru a descoperi ce funcționează cel mai bine.

Maria Montessori și-a dedicat timpul pentru a promova metoda educațională centrată pe copil și a ținut prelegeri pe tot globul, a scris multe cărți și articole și a dezvoltat programe pentru a instrui profesorii în metoda Montessori. A luptat neîncetat pentru susținerea drepturilor copiilor și s-a implicat în procesul de constituire a UNESCO – Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură.

Ilustrații atrăgătoare, informații despre progresele și succesele sale și un index al evenimentelor majore dezvăluie modul în care Mozart și-a lăsat amprenta asupra umanității. O cronologie și un test simplu la sfârșitul cărții îi ajută pe copii să își testeze înțelegerea și cunoștințele.

 


Cartea Maria Montessori se adresează tuturor copiilor cu vârsta peste 6 ani.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jane Kent

Ilustrator: Isabel Muñoz

Traducător: Denise-Andreea Pop

Data apariției: mai 2020

ISBN: 978-606-048-269-7

EAN-13: 5948495004385

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 44

Limbă: Română

Dimensiuni: 19x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

Isabel Muñoz
Isabel Muñoz
Ilustrator

Isabel Muñoz este ilustratoare a peste patruzeci de cărți pentru copii, The Brig...

vezi autor