TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Leonardo da Vinci DP-JAK-LEONDV-20-N-001
Vezi
galerie

Leonardo da Vinci

de Jane Kent

Id: #372682

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Faceți cunoștință cu Leonardo da Vinci și descoperiți povestea vieții și a operei sale în această captivantă biografie ilustrată.

 

De ce Leonardo da Vinci a putut picta forma umană atât de exact, în toată frumusețea ei? Cum a fost educat și instruit ca artist? Ce l-a inspirat în cea mai faimoasă lucrare a sa, Mona Lisa? Sau cum a ajuns să picteze Cina cea de taină? Și ce mașină distractivă a inventat?

Aflați despre acest artist unic și despre numeroasele domenii, de la arhitectură până la zbor, care l-au atras și l-au influențat.

Pentru a picta cu precizie corpul uman, în toată frumusețea lui, este necesar să înțelegem cu adevărat cum funcționează. Nu orice pictor și sculptor a studiat anatomia așa cum a făcut-o Leonardo da Vinci, motiv pentru care este cunoscut în întreaga lume și admirat pentru lucrările sale de artă uimitor de detaliate.

A devenit cunoscut ca artist-inginer fiindcă s-a folosit de cercetarea științifică pentru a-și crea desenele și picturile. A încercat să înțeleagă cât mai bine cum funcționează corpul uman și s-a asigurat că munca lui era cât se poate de precisă. De-a lungul vieții nu a încetat niciodată să învețe și să exploreze.

Întotdeauna există ceva nou pe care să-l descoperi. Care va fi descoperirea ta?

 

Ilustrații atrăgătoare, informații despre progresele și succesele sale și un index al evenimentelor majore dezvăluie modul în care Mozart și-a lăsat amprenta asupra umanității. O cronologie și un test simplu la sfârșitul cărții îi ajută pe copii să își testeze înțelegerea și cunoștințele.

 


Cartea Leonardo da Vinci se adresează tuturor copiilor cu vârsta peste 6 ani.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jane Kent

Ilustrator: Isabel Muñoz

Traducător: Denise-Andreea Pop

Data apariției: mai 2020

ISBN: 978-606-048-271-0

EAN-13: 5948495004408

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 44

Limbă: Română

Dimensiuni: 19x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

Teme: creativitate, succes

Isabel Muñoz
Isabel Muñoz
Ilustrator

Isabel Muñoz este ilustratoare a peste patruzeci de cărți pentru copii, The Brig...

vezi autor