TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dicţionar de educaţie tehnologică EP-EGA-DICDET-09-N-001
Dicţionar de educaţie tehnologică
Vezi
galerie

Dicţionar de educaţie tehnologică

de Elena Grosu, Ion Șaragov, Andrei Sacara

Id: #317211

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Dicţionarul reprezintă un instrument de reper la predarea–învăţarea educaţiei tehnologice în şcoală şi în instituţiile de învăţământ specializate. Constituit din 18 capitole, care se referă la numărul de domenii studiate, de regulă,  în cadrul disciplinei educaţia tehnologică, dicţionarul oferă nu numai posibilitatea concentrării pe un anumit domeniu, ci şi găsirea rapidă a termenului căutat. Unele definiţii sunt prezentate succint, ca în dicţionarele explicative generale, iar altele – cu mai multe detalii, pentru a face informaţia mai clară, mai nuanţată.

Astfel, dicţionarul reprezintă, sub aspectul structural, dar şi cel al conţinutului, 18 dicţionare terminologice mici. Iată de ce alături de titlul lui este dată specificarea „18 în 1″. Fiecare capitol al lui trebuie privit ca element independent de celelalte.

Registrul articolelor de dicţionar se înscrie în sfera disciplinei educaţia tehnologică. Întrucât o mare importanţă în studierea ei revine terminologiei, am decis să aducem într-o singură lucrare o mare parte din această terminologie. Definiţiile termenilor reflectă, în principal, sensurile specifice domeniilor studiate la educaţia tehnologică. 

Un element important al dicţionarului îl reprezintă ilustraţiile, care completează informaţia din text şi ajută la buna înţelegere a unor termeni, noţiuni.



Alte titluri pentru ElenaGrosu (autor):
Dicţionar de pleonasme (2020) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Elena Grosu, Ion Șaragov, Andrei Sacara

Data apariției: 2009

ISBN: 978-997-594-771-8

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x21 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Epigraf