TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Piloți în zona mortală. Cum și de ce mor piloții AM-PAC-PNZMCI-12-N-001
Piloți în zona mortală. Cum și de ce mor piloții
Vezi
galerie

Piloți în zona mortală. Cum și de ce mor piloții

de Paul Craig

Id: #228776

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea se situează în topul celor mai valoroase lucrări referitoare la tehnicile de supraviețuire în urma unor situații potențial mortale în timpul pilotării unui avion, ajutând pilotul să evalueze și să poată lua decizii mai bune în momente critice, ceea ce duce la creșterea siguranței zborului. Cercetarea realizată de Paul A. Craig – primul studiu important din ultimii douăzeci de ani, sprijinit atât de FAA, cât și de University Aviation Association – oferă piloților informațiile de care au nevoie pentru ca, în momentele vitale, să facă alegeri în cunoștință de cauză și să poată ajunge cu bine la sol.

Autorul, specialist în siguranță aviatică și cel care a descoperit Zona Mortală, prezintă cele douăsprezece erori fatale pe care le fac piloții lipsiți de experiență, dar și tactici și metode prin care ele pot fi evitate. Lucrarea include un chestionar de autoevaluare a personalității pilotului, astfel încât fiecare să-și poată concepe o strategie de supraviețuire personalizată și să treacă cu bine peste pericolele care pândesc în această Zona Mortală. Un instrument extrem de valoros, obligatoriu de citit, care îți poate salva viața!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Paul Craig

Traducător: Mirela Barbă, Renata Ungureanu

Data apariției: iunie 2012

Titlu original: Pilot in Command (Practical Flying)

ISBN: 978-973-162-100-5

Copertă: Paperback

Număr pagini: 327

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,5x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Amaltea

 

Opinii editoriale

„În aviație, indisciplina, neatenția și necunoașterea duc la catastrofe, indiferent de experiență sau pregatirea pe care o are un pilot. Veți găsi aici soluțiile de evitare a situațiilor potențial mortale din timpul unui zbor, fiindcă un pilot disciplinat care va zbura singur la fel ca și cum ar face-o cu instructorul lângă el are șanse maxime să treacă de Zona Mortală.“

Dan Ștefănescu, team manager Iăcarii acrobați, comandant Boeing 737