TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Coronavirus - Inamicul nevăzut CO-000-COROIN-20-N-001
Coronavirus - Inamicul nevăzut
Vezi
galerie

Coronavirus - Inamicul nevăzut

Titlu apărut în colecția Descoperă China. Corint la Corint

Id: #309076

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Unul din primele volume despre lupta împotriva epidemiei coronavirusului, care își propune să ofere cititorilor din ţară şi din străinătate o imagine cât se poate de realistă a eforturilor chinezilor de a învinge acest flagel.

Declaraţii, articole, fotografii, relatări personale sunt mărturii de netăgăduit ale curajului şi determinării locuitorilor din Wuhan care au rămas aici după închiderea lui. Este povestea emoţionantă a celor care şi-au continuat munca pentru a menţine funcţionarea normală a oraşului: cadre medicale care au sfidat ameninţarea virusului pentru a salva vieţi, arhitecți şi constructori care au contribuit la ridicarea spitalului Huoshenshan în doar zece zile şi mulţi alţi oameni obişnuiţi din întreaga ţară care şi-au oferit sprijinul.

Cartea dezvăluie, totodată, mesajele de încurajare şi ajutoarele umanitare venite din toate colţurile lumii, fiind astfel un tribut adus tuturor celor care s-au alăturat luptei.

extinde
 

Detalii produs

Traducător: Gabriel Stoian

Data apariției: aprilie 2020

ISBN: 978-606-793-765-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 152

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

 
Toate categoriile:
 

Din blogul Cartepedia

Valentin Derevlean Valentin Derevlean

,,Mărturisesc că am fost foarte curios să pun mâna pe cartea aceasta. Dincolo de teorii, conspirații și alte năzbâtii, virusul a apărut pentru prima dată în China, iar populația de acolo și autoritățile......“

citește mai mult