TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
PC Confidenţial AL-MAB-PC000C-01-N-001
PC Confidenţial
Vezi
galerie

PC Confidenţial

de Michael A. Banks

Id: #255347

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Păziți-vă confidențialitatea datelor și intimitatea de curioși, spioni, parteneri, șefi și hoții cărților de credit!
 

Descriere produs

Învățați să vă:

  • asigurați propriul calculator împotriva „tălharilor informatici“, a spionilor, a partenerilor, a supraveghetorilor și a hoților de cărți de credit!
  • acoperiți urmele, după incursiunile efectuate în internet!
  • descoperiți golurile în protecția software și să vă distrugeți fișierele care ar putea conduce la propriul calculator!

În general, propriul computer poate fi o carte deschisă pentru oricine reușește să-l acceseze, punându-i la dispoziție intrusului informatic mare parte dintre secretele dumneavoastră. Cartea lui Michael A. Banks se dorește o cale de recâștigare a propriei vieți private, a secretelor și, de ce nu, chiar a liniștii de dinainte de a deveni o victimă a unei... efracții informatice.

 

Adresându-se utilizatorului obișnuit al unui PC, cartea îi pune la dispoziție un arsenal întreg de tehnici și setting-uri variate, pentru protecția datelor și evitarea urmelor care ar permite reconstituirea activităților derulate pe calculator. De asemenea, sunt demascate locațiile în care aplicații cum ar fi Word, Internet Explorer sau Netscape stochează copii suplimentare, mascate, ale accesărilor lor, ca și modalitățile de a le elimina; și, desigur, sunt oferite și câteva aplicații software, utile în asemenea situații.

 

O altă latură interesantă a cunoștințelor acumulate în urma consultării cărții o constituie codificarea și parolarea datelor importante din calculator, aplicațiile software sau tehnicile de protecție împotriva virușilor informatici, a programelor-capcană, a deteriorării accidentale sau voite a datelor din propriul calculator. Odată astfel înarmat, orice utilizator de PC poate deveni, din potențiala victimă de la început, un potențial agresor. Cu siguranță însă că, în această privință, este bine să se facă apel la discernământ.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Michael A. Banks

Data apariției: septembrie 2001

ISBN: 9789735713461

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 248

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All