TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Scaunul de pânză al actorului (Ediția a II‑a revăzută și adăugită) PO-MID-SDPAAE-14-N-001
Scaunul de pânză al actorului (Ediția a II‑a revăzută și adăugită)
Vezi
galerie

Scaunul de pânză al actorului (Ediția a II‑a revăzută și adăugită)

de Mircea Diaconu

Titlu apărut în colecția Ego-Grafii la Polirom

Id: #238615

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Actorul face parte din două lumi foarte diferite – cea pe care o cunoaștem cu toții, de pe scena teatrului sau de pe marele ecran, și cea din spatele cortinei, misterioasă și inaccesibilă celor mai mulți dintre noi.

Mircea Diaconu ne lasă să aruncăm o privire în culise, povestind întâmplări prin care a trecut sau la care a fost martor. Momentele amuzante sunt prezentate așa cum doar un artist știe să o facă, dar dincolo de umor descoperim greutățile pe care acesta le întâmpină – programul prelungit uneori peste limitele suportabilității, drumurile nesfârșite prin toată țara și sprinturile între studiourile de filmare și scena teatrului. 

Scaunul de pânză al actorului este o carte captivantă despre fața nevazută a teatrului și cinematografiei, cu treceri surprinzătoare de la comedii spumoase la drame – și invers.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mircea Diaconu

Data apariției: noiembrie 2014

ISBN: 978-973-46-4889-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 12x18,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

 

Opinii editoriale

„Îmi închipui această carte ca pe un șir de desene animate în care personajele se «fărâma» și se recompun la nesfârșit, din atâtea și atâtea «cucuie» nerămânând decât eternul optimism. Deci, vorba poetului, orice s-ar întâmpla, «să fim precum ne-am împăca!».”

Mircea Diaconu