TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Viața ne este programată? Între destin și liberul-arbitru NI-DDR-VNEPND-18-N-001
Viața ne este programată? Între destin și liberul-arbitru
Vezi
galerie

Viața ne este programată? Între destin și liberul-arbitru

de Dr. David R. Hamilton

Id: #257915

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

V-aţi întrebat vreodată de ce lucrurile se întâmplă într-un anumit mod? Dacă viitorul este bătut în cuie sau dacă îl creăm pe măsură ce îl trăim? Sau ce rol joacă liberul-arbitru în conturarea destinului dumneavoastră?

Acestea sunt întrebări pe care ni le punem cu toţii, dar este greu să trecem peste ipoteze sau instincte pentru a găsi răspunsuri categorice. În această carte inedită, dr. David R. Hamilton ana­lizează dovezi ştiinţifice concrete pentru a ne face să înţelegem mai bine echilibrul dintre forţele destinului şi puterea liberului-arbitru.

Explorând studii ştiinţifice noi, avansate, privind natura timpu­lui şi bazându-se pe fizica cuantică, epigenetică, ciclurile solare şi chiar pe experienţele unor oameni care au fost la un pas de moarte, autorul analizează cum, în loc să se afle în antiteză, des­tinul şi liberul-arbitru pot, de fapt, să acţioneze simultan, în această nouă teorie fascinantă, cea a „copacului vieţii probabile”. De ase­menea, ne arată cum, în cele din urmă, putem să ne creăm multe dintre condiţiile propriilor noastre vieţi şi ne oferă câteva principii puternice şi practice care pot da rezultate incredibile.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. David R. Hamilton

Data apariției: noiembrie 2018

ISBN: 978-606-38-0248-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

Teme: destin

 

Opinii editoriale

„O carte cu adevărat impresionantă.”

REVISTA RED

„Iubesc această carte! Excelenta şi captivanta lucrare a lui David R. Hamilton este un tur de forţă în ceea ce priveşte descoperirea a cine suntem şi a modului în care ne putem contura destinul. ”

DENISE LINN, autoarea bestsellerului Sacred Space
Dr. David R. Hamilton
Dr. David R. Hamilton
Autor

Dr. David R. Hamilton are o diplomă de licenţă în chimie, precum şi un doctorat...

vezi autor