TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mi-e dor de tine când clipesc HU-MLP-MDDTCC-21-N-001
Vezi
galerie

Mi-e dor de tine când clipesc

de

Id: #372620

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pornind de la fapte obişnuite, Mary Laura Philpott surprinde în aceste eseuri autobiografice scrise cu umor irezistibil teme existenţiale de o relevanţă acută. Criza vârstei de mijloc, echilibrul între familie şi ambiţia profesională, viaţa de cuplu, maternitatea, prietenia – toate aceste faţete ale feminităţii sunt discutate cu talentul rar al scriitorului care te face să râzi şi să plângi de emoţie şi care, vorbind despre experienţe cu totul personale, descrie, de fapt, căutarea de sine a fiecăruia dintre noi. O carte despre vulnerabilitate şi autoexigenţă, despre greşeli şi hotărâri esenţiale – despre cum profunzimea vieţii se reflectă în cele mai mărunte şi aparent neînsemnate detalii.

extinde
 

Detalii produs

Autor:

Traducător: Ioana Raluca Flangea

Data apariției: aprilie 2021

Titlu original: I Miss You When I Blink

ISBN: 978-973-50-7048-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas

Teme: cuplu, emoții, feminism, prietenie, suflet, familie

 

Opinii editoriale

„Mi-e dor de tine când clipesc vorbeşte cu căldură, sinceritate dezarmantă şi înţelepciune despre presiunile cu care se confuntă femeile în ziua de azi şi despre cum autoarea şi-a găsit mulţumirea sufletească privind înlăuntrul ei şi învăţând să fie ea însăşi.”

Kirkus Reviews

„O scriitoare care încântă prin originalitate și inteligență. Mă bucur că a scris o carte inspirată din viața ei!”

Elizabeth Gilbert

„Deopotrivă o scrisoare către perfecţioniştii de pretutindeni şi o confirmare a faptului că este bine, şi chiar necesar, să te schimbi – Mi-e dor de tine când clipesc îmbrăţişează călduros viaţa, cu toate imperfecţiunile ei.”

Esquire

„Profundă, plină de umor, curajoasă şi pasionantă, Mi-e dor de tine când clipesc este o carte în care te vei regăsi şi în care vei afla consolare, deşi adesea te va pune pe gânduri. O colecţie minunată de eseuri, ce te va face să te simţi mai puţin singur.”

Dani Shapiro

„Un mozaic al unei vieţi în care schimbarea survine subtil, iar nu radical. […] Cititorii vor fi seduşi de tonul prietenos al autoarei, de simţul umorului plin de căldură şi de poveştile ei pline de empatie.”

Booklist