TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fiziologia gustului BP-JAB-FIZIOG-15-N-001
Fiziologia gustului
Vezi
galerie

Fiziologia gustului

de Jean Anthelme Brillat-Savarin

Titlu apărut în colecția Primum manducare la BCC Publishing

Id: #241711

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Plăcerea unei mese bune aparţine tuturor vârstelor, tuturor condiţiilor, în toate ţările şi în toate zilele; ea poate fi asociată cu toate celelalte plăceri şi rămâne în cele din urmă să ne consoleze de pierderea celorlalte.”

Jean Anthelme Brillat-Savarin

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jean Anthelme Brillat-Savarin

Traducător: Adriana Lăzărescu

Prefaţator: Bogdan Ulmu

Data apariției: octombrie 2015

Titlu original: Physiologie du goût

ISBN: 978-606-93892-0-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: BCC Publishing

 

Opinii editoriale

„Fiziologia gustului de Brillat-Savarin este o carte divină care a adus artei de a mânca flacăra geniului.”

E.T.A. Hoffmann

„Cartea Fiziologia gustului nu inventează nimic, dar condensează într-o formulă definitivă o înţelepciune milenară; din acest motiv Brillat-Savarin şi-a găsit locul printre marii clasici.”

Balzac
Bogdan Ulmu
Bogdan Ulmu
Prefaţator

Bogdan Ulmu (n.1951) este, fără îndoială, un artist complet: prozator, eseist, c...

vezi autor