TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Motivul pentru care sar AB-NAH-MOTPCS-20-N-001
Motivul pentru care sar
Vezi
galerie

Motivul pentru care sar

de Naoki Higashida

Id: #323346

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Nu ați citit niciodată o carte precum Motivul pentru care sar. Vocea interioară a unui copil de 13 ani cu autism scrisă de Naoki Higashida, un băiat de 13 ani, cu autism, inteligent și foarte fermecător, este o carte de memorii extraordinară care ne arată cum mintea unei persoane din spectrul autist gândește, simte, percepe și răspunde în moduri în care nu ne putem imagina. Părinți și membri ai familiei care nu au crezut niciodată că vor reuși să pătrundă în mintea unei persoane dragi cu autism au acum ocazia unei priviri din interior curioase, subtile și complexe.

„Problema este că mulți copii cu autism nu au mijloacele de a se exprima, iar deseori nici măcar părinții lor nu au vreo idee despre ce ar putea ei gândi. Așa că marea mea speranță este că voi putea ajuta puțin, explicând în felul meu ce se întâmplă în mintea persoanelor cu autism. Sper și că, după ce ai citit această carte, ai putea deveni un prieten mai bun al unei persoane cu autism.” - Naoki Higashida

extinde
 

Detalii produs

Autor: Naoki Higashida

Traducător: Radu Șorop

Coperta de: Andrei Gamarț

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 978-606-950-420-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Aha Books

 

Din blogul Cartepedia

Romeo Aurelian Ilie Romeo Aurelian Ilie

,,Autismul este unul dintre cele mai mari mistere ale lumii medicale contemporane. Nu se știe încă ce anume îl declanșează, nu se știe nicio metodă sigură de tratament și, mai mult, încă nu a fost defin......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Motivul pentru care sar este o adevărată piatră din Rosetta. Lectura durează ceva mai mult de 90 de minute, dar viziunea asupra ceea ce înseamnă să fim umani va fi mult lărgită.”

Andrew Solomon, autorul cărții Demonul amiezii

„Una dintre cele mai remarcabile cărți pe care le-am citit vreodată. O lectură vie, care-ți deschide mintea și te mișcă într-un mod profund.”

Jon Stewart, The Daily Show
Naoki Higashida
Naoki Higashida
Autor

Naoki Higashida este născut în Kimitsu, Japonia, în anul 1992. A fost diagnostic...

vezi autor