TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
TED. Fiul unui terorist
TED. Fiul unui terorist
Vezi
galerie

TED. Fiul unui terorist

de Zak Ebrahim, Jeff Giles

Id: #374733

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Există un motiv pentru care ura criminală trebuie învăţată – şi nu doar învăţată, ci implantată cu forţa. Nu e un fenomen care survine în mod firesc. E o minciună. E o minciună repetată iar şi iar, adeseori unor oameni fără niciun fel de resurse şi cărora le este refuzată orice perspectivă alternativă asupra lumii. E o minciună pe care tatăl meu a crezut-o şi pe care a sperat să mi-o insufle.

Mi-am petrecut întreaga viață încercând să înțeleg de ce tata s-a lăsat absorbit de terorism și m-am luptat cu gândul că sângele lui îmi curge prin vene. Îmi spun povestea cu intenția de face ceva instructiv, cu speranța de a contura portretul unui tânăr care a fost crescut sub văpaia fanatismului, dar care pledează împotriva violenței. Nu pot face afirmații mărețe, dar cred că orice existență are un laitmotiv, iar laitmotivul meu este: Cu toții putem alege.”

 

TED Books:

Fiul unui terorist este o poveste extraordinară, ce n-a mai fost spusă, povestea intimă a unui băiat american crescut de un tată terorist.

În această carte, Zak Ebrahim recompune încercarea sa de a se elibera de moștenirea lăsată de tatăl său, traseul său din Pittsburgh până în Memphis, de la o moschee din New Jersey până într-un parc de distracții din Tampa. Fiul unui terorist este povestea băiatului căruia i s-au inoculat dogme și ură și a bărbatului care a ales o altă cale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Zak Ebrahim, Jeff Giles

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786069003039

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 124

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Black Button Books

 Zak Ebrahim
Zak Ebrahim
Autor

Zak Ebrahim s-a născut în Pittsburgh, Pennsylvania, pe 24 martie 1983, fiul unui...

vezi autor