TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O viaţă fără limite 978-606-93031-6-0
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

O viaţă fără limite

Chrissie Wellington, Michael Aylwin
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: iTri
„Menţineam un ritm constant pe bicicletă de aproape 161 km. Drumul arid străbătea colinele de lavă stratificată, care tolerau prea...
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
Călătoria unui campion mondial
ISBN: 978-606-93031-6-0
Dimensiuni: 16x23 cm
Tip copertă: Paperback brosat

O viaţă fără limite
Mai multe despre carte
Descoperă cartea O viaţă fără limite de Chrissie Wellington apărută la editura Preda Publishing

„Menţineam un ritm constant pe bicicletă de aproape 161 km. Drumul arid străbătea colinele de lavă stratificată, care tolerau prea puţină viaţă printre stâncile lor. Din când în când un tufiş se ivea pe marginea drumului, într-o izolare splendidă dar, în afară de acesta, doar linia lungă şi albă de pe marginea şoselei îmi era tovarăş de drum. Soarele arzător plutea deasupra noastră atât de sus, încât nici eu nici bicicleta nu lăsam vreo umbră pe caldarâm. Drumul se întindea liber înaintea mea, acum fără ciclişti. Conduceam cursa.”

Ȋn octombrie 2007, Chrissie Wellington, o necunoscută de treizeci de ani din Norfolk, a şocat lumea triatlonului, câştigând Campionatele Mondiale Ironman din Hawaii, una dintre cele mai dificile evenimente sportive de o zi – o cursă de înot de 3.86 km, una de ciclism de 180 km de-a lungul înăbuşitoarelor câmpuri de lavă şi la final o cursă de maraton (42.195 km). Cu doar nouă luni înainte lucra la Whitehall, ca simplu funcţionar public.

Chrissie Wellington este recunoscută acum drept unul dintre cei mai buni triatlonişti ai tuturor timpurilor, multiplă campioană mondială Ironman, care a stabilit numeroase recorduri mondiale, cu timpi consideraţi a fi imposibil de realizat de către femei. In O viaţă fără limite, o fată obişnuită, pasionată şi ambiţioasă spune povestea extraordinară despre cum a devenit cel mai mare atlet britanic de anduranţă al generaţiei sale.

Autor: Chrissie Wellington, Michael Aylwin
Traducător: Nicoleta Mitrofan
Data apariției: iunie 2013
Titlu original: A Life Without Limits
Pagini: 229
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
sport, triatlon, atletism, ciclism, înot, maraton, cursă, aduranță
  • Chrissie Wellington - Autor
    Chrissie Wellington s-a născut în februarie 1977 în zona rurală a Norfolkului şi este cea mai bună triatlonistă britanică a momentului. A câştigat de patru ori Campionatul Mondial Ironman şi din 2009 deţine recordul mondial la timpul total de finalizare al cursei. Înainte de a deveni atlet profesionist, a lucrat pentru guvernul britanic, implicându-se în proiecte de dezvoltare a Nepalului.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate produsele
Opinii editoriale
James Cracknell
„Ceea ce mă uimeşte la Chrissie Wellington nu este că învinge, ci maniera în care o face. La fel ca şi Usain Bolt, Wellington a apărut de nicăieri şi şi-a zdrobit concurenţa. Experţii în atletism spun că Bolt a fost un fenomen aşteptat, dar Wellington a apărut pur şi simplu şi a început să câştige cu un avantaj relativ mare.”
Bretton Sutton
„Un sportiv de amplitudine internaţională, ale cărei performanţe nu pot fi puse sub semnul întrebării de nimeni, din niciun alt sport.”
Opinia cititorilor