TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Klopp VB-RAH-KFNRDH-18-N-001
Vezi
galerie

Id: #257724

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Fotbal în ritm de heavy metal
 

Descriere produs

Klopp este antrenorul care transformă jucători în câștigători, care scoate acel ceva în plus de la majoritatea fotbaliştilor și care transformă în doar două sezoane o echipă de mijlocul clasamentului, precum Borussia Dortmund, într-o campioană și una dintre cele mai aclamate echipe din Europa. Este autentic, abordabil și amuzant, fermecând deopotrivă ziariștii și fanii. Poate fi și nemilos, și extrem de hotărât, temperamentul său efervescent ieșind mai mereu la suprafață.



Așteptările au fost mari și, chiar și când rezultatele nu au fost favorabile, stilul spectaculos de fotbal al lui Liverpool și pasiunea lui Klopp de pe margine au vrăjit, culminând cu o revenire triumfătoare în Liga Campionilor.



Cu acces în exclusivitate la prietenii, familia, colegii și jucătorii lui Klopp, Raphael Honigstein merge în spatele scenei la Liverpool, Mainz și Dortmund pentru a spune povestea completă a carierei lui Klopp, geniul care a transformat fotbalul și felul în care aduce gălăgia pe Anfield.



Honigstein urmează povestea lui Klopp de la începuturile din Pădurea Neagră, ca jucător cu „abilități de divizia a cincea și creier de prima divizie”, la trecerea sa întâmplătoare la antrenorat și la succesul de la Mainz și Dortmund, care a pavat drumul spre Anfield.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Raphael Honigstein

Traducător: Sorin Niculescu

Data apariției: noiembrie 2018

Titlu original: Klopp: Bring The Noise

ISBN: 978-606-722-303-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Victoria Books

Teme: pasiune, curiozitate, succes

 

Opinii editoriale

„Oamenii plângeau. Adulţi, femei, copii. Bebeluși care nu înțelegeau ce se întâmpla plângeau de asemenea - toţi erau în lacrimi. Despărțirea a arătat din nou câte emoţii stârnea, cum putea el să adune oamenii laolaltă. Îl mai văzusem anterior sărbătorind, îl mai văzusem căzut pe gânduri. Dar acum era o altă faţă a sa pe care o vedeam. Nu era tristețe, era un sentiment al afirmării. Munca sa de o viață era recunoscută. El era vedeta echipei, principalul protagonist al unei povești extraordinare.

În acea noapte, s-a putut vedea cât de mult însemna Klopp pentru tot Mainz-ul. A fost foarte emoționant, ceva de neuitat.”

Neven Subotici, jucător la Mainz 05 şi la Borussia Dortmund

„Jürgen a fost mai mult decât un antrenor pentru toți. Dar nu un frate.

Și nici colegul puțin mai în vârstă, care să țină la toți. El impunea o autoritate și nu era mereu prietenos așa cum părea. Își putea schimba tonul. El este imprevizibil. Poate să explodeze de la un moment la altul, să distrugă totul în bucățele. Dar mereu a știut cumva să se stăpânească.”

Hans-Joachim Watzke, preşedintele Borussiei Dortmund

„Kloppo, după cum e supranumit gurú-ul de astăzi al lui Liverpool, este genul de om care, intrat în încăpere, nu poate să nu atragă atenția. Înalt, blond şi bărbos, cu o dantură pantagruelică și un râs hohotitor, contaminează pe oricine cu veșnica lui bună dispoziție. El are un cuvânt blând pentru oricine, se pozează cu orice suporter, discută de la egal la egal cu îngrijitorul gazonului și cu femeia de serviciu. În partidă însă este capabil să provoace o adevărată explozie în rândul suporterilor, generând un cataclism vocal ce conduce echipa la victorie. Jürgen Klopp are această admirabilă capacitate de a electriza mulțimea și de a o duce pe un drum optimist, generator de energie şi vitalitate.”

Valentin Protopopescu, jurnalist Eurosport și traducător
Raphael Honigstein
Raphael Honigstein
Autor

Raphael Honigstein este expertul numărul unu din Marea Britanie în fotbalul germ...

vezi autor