TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Kitchen Confidential VB-ANB-BKCADI-12-N-001
Vezi
galerie

Kitchen Confidential

de Anthony Bourdain

Id: #229110

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Aventuri din intimitatea restaurantelor
 

Descriere produs

Necruțător față de apetitul orișicui, Anthony Bourdain ne descrie cu subiect și predicat ceea ce se întâmplă în spatele ușilor de la bucătărie. Atitudinea nemiloasă, caracteristică lui Anthony, se regăsește și în această carte delicios de haioasă și șocant de încântătoare, una care îi va fascina atât pe gurmanzi, cât și pe cei insensibili la arta culinară.


De la prima stridie gătită în Gironde, Franța, până la umila poziție de spălător de vase într-un restaurant din Provincetown (unde asistă pentru prima oară la adevăratele plăceri ale unui bucătar șef); de la bucătăria restaurantului Rainbow Room din Rockefeller Center până la traficanții de droguri din East Village, de la Tokio la Paris și înapoi la New York, poveștile culinare ale lui Bourdain sunt pline de pasiune și imprevizibil. Kitchen Confidential vă va face să salivați de poftă și să râdeți ținându-vă cu mâinile de burtă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anthony Bourdain

Traducător: Laura Karsch

Data apariției: august 2012

Titlu original: Kitchen Confidential: Adventures in the Culinary Underbelly

ISBN: 978-606-8360-06-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 344

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Victoria Books

Teme: aventură

 

Din blogul Cartepedia

Cristina Seciu Cristina Seciu

,,Oricât de mult mi-ar plăcea să citesc ficțiune, nu se compară cu poveştile oamenilor spuse de ei înşişi. Cărțile pe care vi le recomand în această listă sunt despre rescrierea regulilor şi urmarea pro......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Kitchen Confidential este o carte la fel de savuroasă precum mâncarea bine gătită, reușind să transforme viața unui bucătar-șef într-o poveste captivantă presărată cu întâmplări relatate cu o sinceritate brutală, dar și cu simț al umorului. Însă, dincolo de orice, este o pledoarie despre pasiunea pentru gătit pe care autorul o transmite într-un mod vibrant în fiecare pagină a cărții. Pentru Franke este o mare plăcere să ofere cititorilor ocazia de a cunoaște detalii din culisele bucătariilor celor mai mari restaurante din lume, urându-vă să vă transformați propria bucătarie într-un spațiu creativ și o sursă de inspirație pentru „bucătarul-șef“ din voi."

Florin Porojan, Director General Franke Romania

Cu inteligență și răutate în cantități egale, Bourdain realizează un lucru de neconceput: dezvăluie secrete ale meseriei, pe care atât bucătarii, cât și patronii de restaurante se tem să le aștearnă pe hârtie."

Restaurant Business Magazine
Anthony Bourdain
Anthony Bourdain
Autor

Anthony Bourdain este autorul romanelor Bone in the Throat (2000) și Gone Bamboo...

vezi autor