TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ronnie O'Sullivan. În fugă. Autobiografia VB-ROO-ROONFA-14-N-001
Ronnie O'Sullivan. În fugă. Autobiografia
Vezi
galerie

Ronnie O'Sullivan. În fugă. Autobiografia

de Ronnie O'Sullivan

Id: #236365

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În fugă este povestea resorturilor care m-au ținut în viață în a doua parte a carierei mele. În prima parte a acestei cariere, prietenii mei au fost alcoolul, drogurile și Prozacul; oricât de nebunește sună asta. De data asta, mai puțin excepțional, alergatul a fost ceea ce m-a ținut deasupra nebuniei.

„Dacă nu m-aș fi apucat de alergări, probabil că aș fi abandonat de mult și snookerul. Alergatul a devenit religia și crezul meu și metoda prin care reușesc să-mi păstrez calmul. Alergatul poate fi dureros și îngrozitor de solicitant fizic, dar este probabil punctul cel mai apropiat de o eliberare spirituală şi accesibil mie. Vreau să împărtășesc frenezia alergatului cu toată lumea – cei ce aveți deja acest virus, vă veți regăsi, sper, în cartea mea și – cine știe? - poate chiar veți descoperi aici vreun sfat util vouă. Iar pe ceilalți poate reușesc să-i conving să iasă afară la aer curat, pentru o doză de serotonină.”

„Am avut partea mea de nebunie în viață. Momente de comportament schizofrenic. Neplănuite și, până de curând, neînțelese. Faima mea de tâmpit este egală cu cea de campion de snooker. Dar aceste momente nu au venit chiar din nimic. Am avut un motiv și atunci când am abandonat în mijlocul partidei cu Stephen Hendry, așa cum am avut un motiv când mi-am învelit capul cu o cârpă în meciul cu Mark King. Am avut un motiv chiar și atunci când m-am tuns mai rău ca ultimul skinhead în mijlocul unei partide. Acesta e momentul adevărului...”

Ronnie O'Sullivan

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ronnie O'Sullivan

Traducător: Florin Tudose

Data apariției: iulie 2014

Titlu original: Running. The Autobiography

ISBN: 978-606-8360-93-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 344

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Victoria Books

 

Din blogul Cartepedia

Andrei Cojoc Andrei Cojoc

,,Considerat de multă lume un sport plictisitor, excesiv de lung ca durată, destinat doar unei anumite categorii sociale privilegiate, snookerul a reușit încet-încet să spargă barierele stereotipurilor,......“

citește mai mult
Ronnie O'Sullivan
Ronnie O'Sullivan
Autor

Ronnie O'Sullivan s-a născut în anul 1975 în Essex. Joacă snooker de la vârsta d...

vezi autor